Hollandia Selský jogurt čokoláda

330 g
26,90 Kč 81,52 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Selský jogurt čokoládový s BiFi kulturou. Obsah tuku min. 3 %.

Jogurt s názvem selský nese proto, že zraje v kelímku. Vyrábí se tradičním způsobem – z mléka a vybrané kombinace čistých jogurtových kultur.

Představuje tak vyváženou kombinaci živin nutných pro plnohodnotnou výživu a zároveň obsahuje zdraví prospěšné bakterie Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Použití

Určeno k přímé spotřebě. Jogurt si můžete dopřát ke snídani nebo svačině, ke zpestření chuti si do něj můžete přidat čerstvé ovoce či müsli. 

O výrobci

Hollandia je česká společnost, která byla založena roku 1991 v Krásném Údolí na Tepelské náhorní plošině. Jméno Hollandia nese, jak název napovídá, z Holandska, neboť odtamtud pochází nápad na výrobu jogurtů a zároveň si odtamtud přivezla výrobní linku.

Výsledek obrázku pro hollandia logo

Produkty jsou vyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. V portfoliu tak naleznete dezerty, selské a krémové jogurty, jogurty bez obsahu laktózy, BiFi drinky, smoothie anebo zmrzliny.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte.

Výrobce

Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 11 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 5 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Mléko
Ochucující složka18 %
Cukr
Čokoládový prášek23 %
Sušené mléko
Aroma
Mléčná bílkovina
Jogurtová kultura
Kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota384 kJ/91 kcal
Tuky3.3 g
z toho nasycené mastné kyseliny2.3 g
Sacharidy12 g
z toho cukry12 g
Bílkoviny3.2 g
Sůl0.12 g
Vláknina g

Alergeny

Mléko
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.