Friskies

Friskies Adult pro psy – hovězí, kuřecí a jehněčí v želé 12×100 g

1,2 kg
149,90 Kč 124,92 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Friskies Vitafit s hovězím a bramborami ve šťávě, chutná kompletní receptura, která poskytuje vašemu psovi důležité živiny.

  • Pevná stolice díky zdravému zažívání.
  • Podporuje lesklou srst a zdravou kůži.

Použití

Krmný návod naleznete na obalu výrobku.

Krmné dávky jsou určené pro dospělé středně aktivní psy v přirozeném prostředí. Individuální potřeby se mohou lišit a krmnou dávku je proto nutné adekvátně přizpůsobit. Čistá čerstvá pitná voda by měla být vždy k dispozici.

O výrobci

Nestlé je švýcarská nadnárodní společnost se sídlem ve Vevey ve Švýcarsku. Firma byla založena v roce 1866 a pojmenována podle švýcarského chemika Henriho Nestlé. Společnost vyrábí širokou škálu produktů jako potraviny pro děti, balenou vodu a nápoje, cereálie, kávu, cukrovinky, mléčné produkty, zmrzliny, mražené pizzy nebo krmivo pro domácí mazlíčky.

Skladování

Skladujte na chladném a suchém místě.

Výrobce

Nestlé Česko s.r.o.
Mezi Vodami 2035/31
143 20 Praha 4
Česká republika

S hovězím a mrkví v želé:
maso a výrobky živočišného původu (z toho hovězí 4 %), obiloviny, zeleniny (0,8 % dehydrované mrkve, odpovídá 7,2 % mrkve), minerální látky, cukry.

S kuřetem a hráškem v želé: maso a výrobky živočišného původu (z toho kuře 4 %), obiloviny, zeleniny (1,2 % dehydrovaného hrášku, odpovídá 10,8 % hrášku), minerální látky, cukry.

S jehněčím a zelenými fazolkami v želé: maso a výrobky živočišného původu (z toho jehněčí 4 %), obiloviny, zeleniny (0,9 % dehydrovaných zelených fazolek, odpovídá 8 % zelených fazolek), minerální látky, cukry

Výživové hodnoty:

Analytické složky: Vlhkost: 83 %, Protein: 6,5 %, Obsah tuku: 3 %, Obsah anorganických látek: 1,7 %, Hrubá vláknina: 0,3 %.

Doplňkové látky: Nutriční doplňkové látky: m.j./kg: Vit. A: 1 340; Vit. D3: 128; mg/kg: síran železnatý monohydrát: 27,4; jodičnan vápenatý bezvodý: 0,51; síran měďnatý pentahydrát: 4,0; síran manganatý monohydrát: 3,4; síran zinečnatý monohydrát: 47; seleničitan sodný: 0,025; Technologické doplňkové látky: mg/kg: CassiaGum: 2 000;