PreVital

Prevital Naturel kapsičky pro kočky 4 příchutě v želé 12×85 g

1,02 kg
150,80 Kč 147,84 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Objevte všechny produkty PreVital.

Kapsičky Prevital Naturel s dušenými filetkami v podobě trhaných kousků. Díky kvalitní receptuře a zpracování jsou kompletním krmivem, které při podávání dle krmného návodu zajistí kočce dostatek živin. Neobsahují žádná umělá aromata.

Použití

Podávejte ohřáté na pokojovou teplotu. Průměrně velká kočka spotřebuje 200–400 g krmiva denně, optimálně rozděleného do dvou dávek. Kočka musí mít neustále k dispozici dostatek čerstvé, pitné vody.

O výrobci

Partner in Pet Food je jednou z největších společností na výrobu krmiv pro domácí mazlíčky v rámci evropského trhu. Jejich výrobky, té nejvyšší kvality, se prodávají ve 38 zemích, jak na maloobchodním trhu, tak ve specializovaných prodejnách.

Skladování

Skladujte na suchém místě. Po otevření skladujte v ledničce a spotřebujte do 2 dnů. 

Výrobce

Partner in Pet Food CZ s.r.o.
Bucharova 6
158 00  Praha 13
Česká republika

"Kuřecí: Maso a výrobky živočišného původu (82% v kouscích, 4% kuřecí), bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky, cukry.
Krůtí : Meat and animal derivatives (82% in fillets, 4% turkey), vegetable protein extracts, derivatives of vegetable origin (0,4% inulin), minerals, various sugars Tuňák: Maso a výrobky živočišného původu (74% v kouscích), ryby a vedlejší výrobky z ryb (4% tuňák), bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky, cukry. Pstruh: Maso a výrobky živočišného původu (74% v kouscích), ryby a vedlejší výrobky z ryb (4% pstruh), bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky, cukry."