Salát Lollo Biondo 1 ks

1 ks
Vyprodáno.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Kategorie:
Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Salát Lollo Biondo vás překvapí svou jemně ořechovou chutí. Dáváme si záležet, abychom vám už za šest hodin dodali od lokálních pěstitelů ty nejčerstvější kousky, které ještě ráno spokojeně odpočívaly v řádku u farmáře. Pojďte je s námi vyzkoušet!

Jedná se o produkt označený ochrannou známkou IPZ.

IPZ = integrovaná produkce zeleniny, tato zelenina je denně kontrolovaná, není zbytečně přihnojovaná a je vypěstována šetrným způsobem bez použití zbytečných chemikálií.

Použití

Chutná výborně přelitý kořeněnými octovými nebo smetanovými zálivkami. V salátové míse se skvěle snoubí s těmito ingrediencemi: sýr, vejce, ryby nebo pečené maso.

Čerstvě sklizeno

Věděli jste, že zeleninu a ovoce s označením “Čerstvě sklizeno” vám doručíme přímo od zelináře již za 6 hodin od sklizně?

Na Rohlíku najdete v sezóně lokální zeleninu a ovoce, u které vám můžeme garantovat, že se dostane na váš stůl za 6 až 48 hodin po sklizni. Je to díky tomu, že čerstvě sklizenou zeleninu nám vozí zelináři přímo na náš rohlíkovský sklad, odkud vám ji rovnou rozvážíme domů. Zelenina tak neputuje zbytečně v kamionech do meziskladů a prodejen, jako tomu je u kamenných obchodů. Na Rohlíku jde čerstvá zelenina z pole přímo k vám.

O výrobci

Tento salát byl vypěstován výhradně pro Rohlik.cz naším lokálním pěstitelem. Zakoupením tohoto salátu podporujete drobné zemědělce ve svém okolí. Rohlik.cz podporuje malé pěstitele.

Skladování

Skladujte zabalený v utěrce nebo v papírovém sáčku, vždy v chladničce.

Složení

Salát Lollo Biondo
Salát crispy zelený
I. jakost