Dove

Dove Men+Care Extra Fresh sprchový gel na tělo a obličej pro muže

250 ml
84,90 Kč  104,90 Kč*
339,60 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Holandsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Sprchový gel na tělo a tvář Dove Men+Care Extra Fresh. Díky účinnému složení přináší tento pánský sprchový gel pokožce extra osvěžení a celkové pohodlí. Zároveň je natolik jemný, že jej můžete použít pro péči o pokožku těla i obličeje. 

Tento sprchový gel je součástí řady Dove Men+Care Extra Fresh, jejíž produkty obsahují mentol, který přináší vaší pokožce těla i obličeje chladivé osvěžení a povzbudí vás při startu do nového dne.

Značka Dove představuje kvalitní péči o pleť i tělo a je synonymem pro perfektní hydrataci.

Použití

Pro umytí pokožky těla a obličeje aplikujte malé množství sprchového gelu Dove Men+Care Extra Fresh do dlaně. Zpracujte na lehkou pěnu, jemně naneste na tělo a tvář a poté důkladně opláchněte vodou. 

O výrobci

Holandsko-britská společnost Unilever je dodavatelem výrobků pro osobní péči a péči o domácnost, potravin a nápojů. Výrobky dodává do 190 zemí světa. Pod Unilever patří například značky Hellmann’s, Knorr, Magnum, Algida, Lipton, Knorr, Rexona nebo Dove.

Skladování

Skladujte v suchu. 

Výrobce

UNILEVER ČR, spol. s r.o.
Voctářova 2497/18
180 00 Praha 8
Česká republika

Aqua
Sodium laureth sulfate Petrolatum Acrylates copolymer Parfum Cocamide MEA Menthol Sodium chloride Sodium hydroxide BHT Tetrasodium EDTA DMDM hydantoin Butylphenyl methylpropional Citronellol Hexyl cinnamal Limonene Linalool CI 17200 CI 19140 CI 42090