Organyc

Organyc BIO Tampony regular

16 ks
BIO
139,90 Kč 8,74 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Tampony Organyc Super Plus jsou vyrobené ze 100% BIO bavlny. Pomáhají zklidňovat a předcházet podráždění pokožky a sliznice.

Hypoalergenní povrch a jádro z bavlny umožňují pokožce v její přirozené funkčnosti a potřebě dýchat. Jsou příjemné v kontaktu s pokožkou a vysoce savé.

S těmito tampony se každá žena bude cítit jako v bavlnce.

Organyc je první hygienická řada vyrobená ze 100% biologické bavlny, bělené bez chlóru. Celá řada je certifikována bio ICEA a SOIL Association. 

Proč zvolit 100% BIO bavlnu?

  • Bavlna je jedním z nejúžasnějších darů přírody.
  • Je to dokonalý přírodní absorbent. Nasákne tekutiny až do dvacetinásobku své váhy.
  • Je jemná, měkká, hebká, nikdy vás nepoškrábe.
  • Je dokonale prodyšná a nebrání vaší pokožce dýchat.
  • Její pH je kompatibilní s pH pokožky.

Šetrnější ve všech směrech

Produkty Organyc jsou báječné nejen pro vás, ale i pro přírodu. Pěstování bavlny v BIO kvalitě nezatěžuje životní prostředí zdaleka tolik, jako konvenční. Běžně pěstovaná bavlna zabírá sice jen necelá 3 % ze světově obdělávané půdy, ale je nejvíce postřikovanou rostlinou světa.

Při pěstování bavlny se používají chemikálie zakázané při pěstování plodin a bavlna je zpracovávána za použití dalších toxických látek, z nichž část ve vláknech zůstává a dostává se do kontaktu s pokožkou či dokonce se sliznicí.

BIO certifikace zaručuje, že jsou plodiny pěstovány a sklízeny podle přísných, bezpečných pravidel. Navíc díky jejich recyklovanému obalu jsou 100% ekologické.

Použití

Tampón zaveďte na délku ukazováčku. Vyndání se provede jednoduše zatáhnutím za šňůrku. Před i po manipulaci s tamponem si samozřejmě umyjeme ruce. Při silné menstruaci se tampon mění i po 3–4 hodinách.

Vhodné pro slabou až střední menstruaci.

O výrobci

Corman S.P.A. je italská rodinná společnost založená v roce 1947 Corradem Mantovanim. I přes množství změn se firma 70 let postupně rozvíjela a inovovala. Dnes o ni můžeme s klidem tvrdit, že je úspěšnou a skvěle kvalifikovanou firmou jak na italském trhu, tak i na tom zahraničním. Zaměřuje se nejen na dámskou intimní hygienu, ale i na spoustu dalších zdravotních potřeb a zařízení.

V roce 2010 přišla společnost Corman s produkty Organyc a Cottony, které se zaměřují na vývoj přírodních a organických produktů šetrných nejen k přírodě, ale hlavně k tělu každého zákazníka. S distribucí této řady se firma rozšířila do více než 25 zemí světa, kde dodnes firma aktivně působí.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

Corman Spa
Via Liguria, 3 - SP 40 Km 1,3
20084 Lacchiarella (MI)
Itálie

100% z bio bavlny, 100% rozložitelné a kompostovatelné