- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Těstovinová rýže neboli orzo je příloha, která se vyrábí z tvrdé pšenice.
Tento druh těstoviny se nelepí, má stálý tvar a nerozvaří se.
Použití
Do hrnce s vařící vodou přidejte 80 g těstovin na porci. Za občasného míchání vařte 6–7 minut. Nezakrývejte pokličkou. Sceďte a podávejte.
Hodí se jako příloha, používá se podobně jako rýže k masovým omáčkám, připravíte z ní rizoto nebo těstovinový salát. Zkombinovat ji můžete s kuřetem, tuňákem nebo zeleninou.
O výrobci
Antonio Rummo založit rodinný podnik již roku 1846. Specializuje se na broušení pšenice a výrobu těstovin. V roce 1991 byla v Beneventu postavena nová továrna, která se soustřeďuje pouze na výrobu těstovin a vznikají nové výrobky. Originální receptura zajišťuje tu nejvyšší kvalitu pravých italských těstovin. Všechny vynikají neobyčejnou chutí a kvalitou, což je dáno zkušenostmi a osobním přístupem.
Skladování
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výrobce
Rummo S.p.A
Contrada Ponte Valentino
82100 Benevento
Itálie