Nejogurt je první český rostlinný jogurt vyrobený z mandlového mléka – Nemléka. Neobsahuje žádnou laktózu, ani sóju či lepek. Zato je plný zdraví prospěšných živých jogurtových kultur. A protože je v něm doopravdy hodně mandlí, má hustou krémovou chuť. Borůvkový Nejogurt je navíc dochucený výběrovým borůvkovým džemem, který je slazený pouze jablečným moštem, a tak neobsahuje vůbec žádný cukr. A borůvky v něm? Samozřejmě české.
Skladování: skladujte v teplotě do 4 °C
Návod k použití: Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce:
Nemléko s.r.o., Nad Šutkou 540/14, Praha, 182 00
Příběh Nemléka
Příběh Nemléka začal tím, že si Amélie & David zpříjemňovali společná rána podomácku vyrobeným rostlinným mlékem z mandlí. Pak je ale napadlo, že by mohlo chutnat i dalším lidem, a tak se jednoho jarního dne nervózně postavili s improvizovaným stánkem na pražskou Náplavku – a vzniklo tak Nemléko. Lidé si ho rychle oblíbili a díky crowdfundingové kampani se jim podařilo získat další prostředky a mohli vedle mandlového Nemléka začít vyrábět i to makové.
Proč děláte to, co děláte?
Chtěli začít vyrábět rostlinné mléko s velkým podílem mandlí tak, jak si ho dělají sami doma. Nemléko je vhodné jak pro lidi, kteří běžné mléko nemohou nebo nechtějí, tak i pro ty, kteří chtějí zkusit něco nového a zdravého. Jejich nemléka a nejogurty neobsahují žádná umělá aditiva, jsou vyrobeny z vysokého podílu mandlí a dochuceny datlemi.
Proč si Amálie a David vybrali Rohlík?
„Díky Rohlíku máme možnost dostat náš produkt jednoduše mezi další lidi. Můžete si ho tak vychutnat opravdu čerstvé hned pár hodin po tom, co ho u nás v Nemléku vyrobíme.“
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 15 dní.
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.
Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží, které je označeno jako last minute.
Mandlový nápoj | |
Filtrovaná voda | |
Mandle | 20 % |
Datle | |
Borůvkový džem výběrový | 16 % |
Borůvky | 50 % |
Koncentrovaný jablečný mošt | |
E406 - Agar | Škodlivost |
E440 - Pektiny | Škodlivost |
Tapiokový škrob | |
Živé jogurtové kultury (S. thermophilus, L. acidophilus) |
Skořápkové plody |
Energetická hodnota | 612 kJ/147 kcal |
Tuky | 10.6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.8 g |
Sacharidy | 8.4 g |
z toho cukry | 7.2 g |
Bílkoviny | 4.4 g |
Sůl | 0.1 g |
Vláknina | g |