Glen Turner

Glen Turner Single Malt Scotch Whisky, dárkové balení 40%

0,7 l
Tento produkt je určen starším 18 let.
589,90 Kč 842,71 Kč/l

Doručení už do 60 minut

500+ zákazníků má v Oblíbených

Tento produkt je určen starším 18 let.Při převzetí zboží bude ověřen váš věk.
Země původu: Velká Británie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Prémiová skotská whisky. Glen Turner Single Malt Whisky je vyráběna a stařena v Glen Turner Distillery , v Moray - srdci Vysočiny. Palírna je jednou z mála ve Skotsku, která vyrábí whisky z vlastního sladovaného ječmene.

Ve vůni whisky převládá vjem karamelu, vanilky, rozinek a ořechů, v chuti je komplexní a příjemně zakulacená, s nádechem krémové vanilky, tropického ovoce a koření, s dozvukem sladkého karamelu a dubových tónů. Dodává se v klasických whisky lahvích, doplněné dárkovým balením.

Použití

Je vynikající k samotnému popíjení.

O výrobci

Společnost Bardinet byla založena v roce 1857 mladým obchodníkem s víny a destiláty z Limoges Paulem Bardinetem. Mezi první produkty patřily francouzské brandy a rumy. Za použití těch nejkvalitnějších surovin společnost vyvíjela širokou škálu dalších destilátů, vedle brandy a rumů, rozšířila své výrobní kapacity mimo Francii do Skotska.

Ve světě whisky začala dosahovat nemalých úspěchů. Společnost Bardinet se díky svému 200 let starému know-how ale zároveň i neustálému inovátorství řadí mezi 3 největší výrobce francouzského brandy, vysokých úspěchů dosahuje i ve světě whisky. Produkty společnosti jsou uznávány jak odbornou veřejností, tak i konzumenty po celém světě a jednotlivé značky získávají ocenění na prestižních mezinárodních soutěžích.

Skladování

Optimální způsob skladování lahví je ve tmě při teplotě do 20 °C v kolmé poloze.

Výrobce

Bardinet Domaine De Fleurenne
B513 Blanqueford
33291 Francie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 972 dní.

Složení

Obsah alkoholu40 %
Glen Turner Single Malt Scotch Whisky