-15 %

Herbadent

Herbadent Bylinná ústní voda

400 ml
Akce do 14. 4.
194,90 Kč  229,90 Kč
487,25 Kč/l

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bylinná ústní voda Herbadent je vhodným doplňkem komplexní péče o celkové zdraví vašich úst.

Účinně a šetrně ničí škodlivé bakterie, ale zároveň díky svému přírodnímu složení zachovává přirozenou rovnováhu ústní mikroflóry.

Ústní voda Herbadent se vyrábí dle tradiční receptury bez použití chemických barviv a pěnidel.

Použití

Výplach úst provádějte ráno a večer po dokonalém vyčištění zubů. Několikrát důkladně vypláchněte celá ústa a ústní vodu vyplivněte. Pro maximální účinek výplachu se doporučuje následující půlhodinu nejíst a nepít.

O výrobci

Herbadent v sobě snoubí léty prověřenou léčivou sílu přírody spolu s moderními technologiemi současné stomatologie a dentální hygieny. Česká značka čerpající z více než stoleté tradice, která odstartovala roku 1897 na Smíchově výrobou léčivých vín.

V současné době se zaměřuje na produkty dentální hygieny, jež se opírají o unikátní recepturu složenou ze sedmi léčivých bylin. Chemii nahradili přírodou a proto jsou jejich výrobky vhodné nejen pro děti, ale také pro kojící matky a další osoby s citlivým organismem.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

HERBADENT s. r. o.
Údolní 212/1,
147 00 Praha 4
Česká republika

Aqua Purificata, Herbadent Herbal Extract (Alcohol Denat., Salicylic Acid, Agrimonia Eupatoria Ext., Chamomilla Recutita Ext., Salvia Officinalis Ext., Potentilla Erecta Ext.), Polyethylenglycol-40, Hydrogenated Castol Oil, Potassium Sorbate, Boric Acid, Mentha Piperita Oil, Sodium Saccharin, Citric Acid, Eugenia Caryophyllus Oil, Foeniculum Vulgare Oil