- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Sušená rajčata v BIO kvalitě, s intenzivní chutí.
Použití
Před vařením musíte tyto středomořské klenoty namočit. Rajčata opláchnete pod tekoucí vodou, abyste je zbavili přebytečné soli. Poté je vložte do nádoby tak, aby byla všechna ponořená pod vodou. Zprudka přiveďte k varu a nechte zchladnout. Slijte a osušte. Sušená rajčata mohou být použita v salátech, těstovinách a mnoha dalších jídlech, kde si přejete zdůraznit koncentrovanou chuť rajčete. Chuť sušených rajčat je silná, proto jich nepoužívejte příliš mnoho.
Tip: Připravte si s námi vynikající špagety se sušenými rajčaty.
Plátky česneku osmahneme na rozpáleném olivovém oleji společně s ančovičkami a chilli. Na mírném ohni mícháme, dokud se nám ančovičky zcela (nebo z větší části) nerozpustí. Přidáme sušená, pokrájená rajčata. Uvařené těstoviny smícháme v pánvi se směsí. Podáváme posypané petrželí a sýrem.
Přejeme dobrou chuť.
Skladování
Sušená rajčata můžete uchovat v plastové nebo skleněné dóze (tmavé sklo), nejlépe hermeticky uzavřené na chladném a tmavém místě. Rajčata tak zůstanou po dlouhou dobu v perfektním stavu.