Plýtvání není naše parketa! Proto vám 100% nezávadné produkty, kterým za pár dní končí expirace, nabízíme za zlomek ceny.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Granátové jablko v BIO kvalitě.
Granátové jablko je aromatické ovoce, které v sobě ukrývá šťavnatá semínka červené barvy a sladko-kyselé chuti.
Použití
Granátové jablko se nejčastěji konzumuje čerstvé nebo se z něj lisuje čerstvá šťáva. Přidává se do ovocných dezertů i koláčů nebo pudinků, na marinádu, polevu, zmrzlinových pohárů i na ozdobu. V teplé kuchyni se používá především k drůbeži, grilovanému masu a rybám.
Tip! Granátové jablko krásně oživí jakýkoliv zeleninový salát a dodá mu svěží chuť.
Skladování
Granátové jablko v chladu vydrží i několik týdnů, skladováním se zlepší jeho chuť. Slupka může ztvrdnout, ale jablko nesmí vyschnout.
Složení
Bio granátové jablko |