Popis produktu

Vegetariánská pečeně s hovězí příchutí, červeným vínem a šalotkovým glazé je zdravou alternativou na oslavy, Vánoce, speciální příležitosti nebo jednoduše nedělní obědy. Je vyrobena z kvalitního sójového proteinu, ochucena červeným vínem, šalotkovým glazé a směsí koření. Snadná příprava v troubě.

Bohaté na bílkoviny, neobsahuje žádné živočišné složky, vhodné také pro vegany.
Produkt z vegetariánské řady společnosti Linda McCartney - jeden z největších výrobců vegetariánských produktů na britském trhu, založené Lindou McCartney, manželkou Paula McCartneyho, kteří společně zasvětili svůj  život boji za práva zvířat.

Použití

Před přípravou nerozmrazujte. Časové údaje jsou orientační. Předehřejte troubu na 200°C. Pečínku položte na fólii na předehřátý plech a pečte ve středu trouby 45-50 minut (40 minut pro teplovzdušné trouby). Přikryjte pečínku fólií a pečte dalších 15 minut. Po dopečení nechejte 5 minut vychladnout před nakrájením a servírováním. Nakonec polijte zbývajícím glazé.

Skladování

Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.

Výrobce

Linda McCartney
2100 Century Way
Thorpe Park Business Park
Leeds
LS15 8ZB

Složení

Rehydrovaný texturovaný SÓJOVÝ protein55 %
Voda
Červené víno
Šalotkové glazé10 %
Voda
Červené víno
Šalotka
Tmavý třtinový cukr Muscovado
Kukuřičná mouka
Koncentrovaná mrkvová šťáva
Balzamikový ocet
Řepkový olej
Koncentrovaná cibulová šťáva
Koncentrovaná pórková šťáva
Karamelizovaný cukrový sirup
Sůl
Bylinky
Koření
Cibulové pyré8 %
Přírodní aroma
Zobrazit vše

Alergeny

Sójové boby

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota528 kJ/126 kcal
Tuky3.3 g
z toho nasycené mastné kyseliny2 g
Sacharidy6.1 g
z toho cukry1.9 g
Bílkoviny15 g
Sůl1.4 g
Vláknina5.7 g