Rowatinex

ROWATINEX Měkká tobolka 20

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
Momentálně vyprodáno
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »

Přípravek Rowatinex enterosolventní měkké tobolky se užívá k podpůrné léčbě při tvorbě močových kamenů. Přípravek svým účinkem podporuje průchod močových kamenů močovými cestami, a tím podporuje jejich vyloučení z močového ústrojí. Přípravek Rowatinex užívejte, pouze pokud je Vám známo, že trpíte tímto onemocněním a léčbu tímto přípravkem Vám přímo doporučil lékař. Přípravek je určen pouze pro dospělé. Pokud se do 3 dnů nebudete cítit lépe nebo pokud se Vám přitíží, musíte se poradit s lékaře. Balení obsahuje 20 tobolek.

Léčivými látkami jsou: alfa-pinen, beta-pinen, kamfen, borneol, anethol, fenchon, cineol. Jedna enterosolventní měkká tobolka obsahuje: 24,8 mg alfa-pinenu; 6,2 mg beta-pinenu; 15,0 mg kamfenu; 10,0 mg borneolu; 4,0 mg anetholu; 4,0 mg fenchonu; 3,0 mg cineolu. Pomocnými látkami jsou: panenský olivový olej, želatina, glycerol 85%, sodná sůl ethylparabenu (E 215), sodná sůl propylparabenu (E 217), oranžová žluť (E 110), chinolinová žluť (E 104), čištěná voda.

Dávkování: Doporučená dávka přípravku pro dospělé je 3krát denně 1 až 2 tobolky před jídlem. Tobolky se polykají celé. Délku léčby tímto přípravkem konzultujte s lékařem.

Kontraindikace: Pozorně čtěte příbalovou informaci. Není určeno pro děti a dospívající. Neužívejte tento přípravek v prvních třech měsících těhotenství a v období kojení. Neužívejte přípravek Rowatinex, pokud trpíte ledvinovými kolikami, anurií (zástava močení a tvorby moči) nebo infekcemi močových cest.

Výrobce: ROWA Pharmaceuticals

EAN: 5390387701061

SUKL kód: 58732

Farmakoterapeutická skupina: Jiná urologika

Charakteristika: Registrovaný léčivý přípravek