-29 %

Eucerin

EUCERIN DermoPure zklidňující krém 50ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
Akce do 31. 7.
399,90 Kč  569,90 Kč
399,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků má v Oblíbených

Eucerin DERMOPURE Zklidňující krém je hydratační přípravek pro pleť se sklonem k akné, který byl navržen zejména pro osoby užívající léky proti akné. Jedním z nežádoucích vedlejších účinků léků proti akné je často suchost pleti. Tento intenzivně hydratační nemastný krém tlumí tyto projevy. Ceramidy podporují ochrannou bariéru pleti a snižují ztrátu hydratace. SymSitive zklidňuje podráždění pleti jako štípání a pálení přímo v místě vzniku a licochalcon A pomáhá redukovat zarudnutí. Složení pomáhá znovu získat kontrolu nad náročnou problematickou pletí. Bude jemnější a vláčná již po první aplikaci.

Aqua Glycerin Panthenol Isopropyl Palmitate Squalane Glyceryl Stearate Citrate Behenyl Alcohol Cetyl Alcohol Hydrogenated Coco-Glycerides Glycyrrhiza Inflata Root Extract Ceramide NP 4-t-Butylcyclohexanol (Trans-Isomer) Dimethicone Pentylene Glycol Carbomer Trisodium EDTA Sodium Hydroxide Phenoxyethanol.

Dávkování: Používejte každý den ráno a/nebo večer - tak často, jak jen budete potřebovat. Naneste množství o velikosti zrnka hrášku na pečlivě vyčištěnou pleť obličeje. Jemně vmasírujte. Vyhněte se kontaktu s očima.

Výrobce: Beiersdorf

EAN: 4005800181207