Rohlík BEZ KOMPROMISU

Rohlik.cz Naše Zrnka 80 % Arabica 20 % Robusta

500 g
299,90 Kč 599,80 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků pravidelně nakupuje

Cena pro Premium: 254,91 Kč
Země původu: Brazílie, Kolumbie, Salvador, Indie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Příjemně kořeněné aroma, které je podtrženo chutí hořké čokolády. Taková je prémiová zrnková pražená káva, kterou vám nabízíme pod vlastní značkou Rohlik.cz.

Kvalitní mix, který se skládá z 80 % arabiky a 20 % robusty. Zrna jsou pražena pomaleji, a proto je výsledkem silnější káva s bohatou cremou.

Původ zrnek 

Svůj původ má ve 4 zemích světa. Na plantážích v Brazílii rostou zrnka, která poskytují chuť oříšků a čokolády. V El Salvadoru se sbírají plody s tóny karamelu. Zrnka z Kolumbie vynikají svou krémovou, čokoládovou a svěží ovocnou chutí. Poslední zemí je Indie, kde se pěstuje káva s kořeněnou chutí a oříškovými tóny.


Zpracováno a baleno v České republice. 

Použití

Vhodné na přípravu kávy v moka konvičce, french pressu, překapávaná, automatický kávovar.

O výrobci

Pražírna Balada Coffee je moderní česká rodinná firma inspirující se tradicí věhlasných prvorepublikových pražíren. Cílem Balada Coffee je přinášet zákazníkům vysoce jakostní a čerstvě pražené kávy. Většina výrobků nese certifikáty Fair trade a Bio, které přispívají k vysoké kvalitě kávových zrn a také ke zlepšení pracovních podmínek farmářů v zemích třetího světa.

Kávová zrnka pocházejí z nejlepších plantáží po celém světě. Pražírna si pěstitele pečlivě vybírá. Kontrolují každé zrnko, aby vám přinesli dokonalou chuť v každém šálku. Praží zrnka v malých dávkách a balí je co nejdříve po pražení. Tím zaručí čerstvost v každém balení.

Skladování

Skladujte v suchu, chladu a při teplotě do 25 °C.

Výrobce

Káva Praha
Rubešova 4
120 00 Praha 2
Česká republika

 

 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 135 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Kávová zrnka