
čerstvá pasta
Čerstvá pasta Omáčka z pečených rajčat
330 mlBĚŽNĚ ČERSTVÉ 25 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Lehce nasládlá omáčka z pečených rajčat od českého výrobce.
Čerstvá rajčátka jsou upečena v troubě společně s hrubozrnnou solí. Poté je přidána čerstvá bazalka, italská rajčatová polpa a koření. Díky této omáčce vám příprava jídla zabere pár minut. Má jemnou a lehce nasládlou chuť.
Použití
Omáčku ohřejte na mírném ohni za občastného míchání, promíchejte s těstovinami a můžete podávat!
O výrobci
Čerstvá pasta je malá firma rodinného formátu z obce Kolová u Karlových Varů. Společnost Čerstvá pasta vznikla v létě roku 2012, ze snahy pana majitele Jana Blažka, který je vášnivým milovníkem italské kuchyně.
Pan Blažek sám provozoval několik restaurací. Jednu z nich měl i v italském horském středisku Cavalesse, kde nahlédl do tajů tamní gastronomie. Své zkušenosti následně předal svým zaměstnancům a začal nabízet čerstvou pastu do restaurací a poté také prodávat na farmářských trzích.
Od roku 2013 se jejich výroba rozšířila o chlazené omáčky a pesta. Suroviny nakupují převážně u farmářů nebo regionálních prodejců.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C. Po otevření spotřebujte nejdéle do druhého dne.
Výrobce
Čerstvá pasta - Jan Blažek
Kolová 216
362 14 Karlovy Vary
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Čerstvá rajčata |
Cibule |
Cukr |
Olivový olej |
Drcená rajčata |
Čerstvá bazalka |
Sůl |
Pepř |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 462 kJ/110 kCal |
Tuky | 9.96 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.22 g |
Sacharidy | 3.6 g |
z toho cukry | 5.18 g |
Bílkoviny | 1 g |
Sůl | 0.122 g |
Vláknina | 1.92 g |