Čerstvá pasta Omáčka z pečených rajčat

330 ml
Od českého farmáře
79,90 Kč 242,12 Kč/l
Země původu: Česká republika,

Lehce nasládlá omáčka z pečených rajčat od českého výrobce.

Čerstvá rajčátka jsou upečena v troubě společně s hrubozrnnou solí. Poté je přidána čerstvá bazalka, italská rajčatová polpa a koření. Díky této omáčce vám příprava jídla zabere pár minut. Má jemnou a lehce nasládlou chuť.

Použití

Omáčku ohřejte na mírném ohni za občastného míchání, promíchejte s těstovinami a můžete podávat!

O výrobci

Čerstvá pasta je malá firma rodinného formátu z obce Kolová u Karlových Varů. Společnost Čerstvá pasta vznikla v létě roku 2012, ze snahy pana majitele Jana Blažka, který je vášnivým milovníkem italské kuchyně. V té době nebylo možné v Česku koupit čerstvou pastu bez konzervantů.

Pan Blažek sám provozoval několik restaurací. Jednu z nich měl i v italském horském středisku Cavalesse, kde nahlédl do tajů tamní gastronomie. Své zkušenosti následně předal svým zaměstnancům a začal nabízet čerstvou pastu do kvalitních restaurací a poté také prodávat na farmářských trzích. 

Od roku 2013 se jejich výroba rozšířila o chlazené omáčky a pesta. Suroviny nakupují převážně u farmářů nebo regionálních prodejců. Nepoužívají žádné konzervanty ani emulgátory, vše je stoprocentně čerstvé.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C. Po otevření spotřebujte nejdéle do druhého dne. 

Výrobce

Čerstvá pasta - Jan Blažek
Kolová 216
362 14  Karlovy Vary
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 26 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 26 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Čerstvá rajčata
Cibule
Cukr
Olivový olej
Drcená rajčata
Čerstvá bazalka
Sůl
Pepř

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota197 kJ/ kcal
Tuky2 g
z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy5 g
z toho cukry2 g
Bílkoviny1 g
Sůl1 g
Vláknina2 g