Výrobek z hlemýždího masa v ulitě, hluboce zmrazený.
Zmrazené ulity vyjměte z folie a vložte i s talířem na 10 minut do předehřáté trouby na 200°C. Podávejte s bílým pečivem a suchým bílým vínem.
Skladování: skladujte při teplotě mínus 18°C a nižší.
Vařené maso z hlemýžďů (Helix pomatia) | 50 % |
Máslo | |
Petržel | |
Česnek | |
Jedlá sůl | |
Pepř | |
Sodík | |
Vápník |
Energetická hodnota | 1399 kJ/339 kcal |
Tuky | 32.6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 20.1 g |
Sacharidy | 2.2 g |
z toho cukry | 0.4 g |
Bílkoviny | 9.3 g |
Sůl | 1.4 g |
Vláknina | g |