Handl Tyrol

Handl Tyrol Tyrolské šunkové chipsy

40 g
Prémiová kvalita
86,50 Kč 2 162,50 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Rakousko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Křupavé, šunkové chipsy z vybraného vepřového masa.

Chipsy jsou tyrolská specialita, která se vyrábí z extra libového, vepřového masa, a to ručně za použití tradiční receptury a metod. Maso se ochutí čerstvými bylinkami, a nakrájí se na tenké plátky. Nakonec se nakrájené masové chipsy dají sušit do horkovzdušné trouby, díky čemuž jsou lahodně křupavé. Mimo to obsahuje pouze 8 % tuku.

Použití

Šunkové chipsy jsou skvělým doplňkem na stůl jako malé pohoštění. Nejlépe si je vychutnáte s oříšky, plísňovými sýry a sklenkou červeného vína nebo soudkem dobrého piva.

Co jste možná nevěděli...

Základem úspěchu Handl Tyrol je v zachování tradiční řemeslné výroby a původních rodinných receptur, proto ve výrobcích nenaleznete žádná přidaná barviva ani látky zvýrazňující chuť.

Používají výhradně vybrané maso s kontrolovaným původem. Maso s pečetí kvality AMA pochází z Rakouska a maso s certifikátem QS nachází původ v Německu, převážně z oblasti Bavorska.

Surové maso doplňují čerstvé, ručně sbírané bylinky, které dají pochoutkám na správné, charakteristické chuti. Kombinace a poměr bylinek je rodinným tajemstvím, jedná se ale především o mořskou sůl ze Sicílie, jalovec se speciálním zpracováním, česnek z lokálních farem a pepř z Brazílie.

O výrobci

Historie společnosti Handl Tyrol se váže k roku 1902, kdy Karl Handl I. otevřel své první řeznictví v centru Pians, Tyrolsko. Specializuje se na výrobu originálních specialit z CHZO jako je Tiroler Speck, šunky, syrové klobásky a další lahůdkové tapas.

Maso pochází z pečlivě kontrolovaných chovů z Rakouska a Německa. Navíc musí být držitelem certifikátu kvality AMA, což znamená, že je maso pod neustálým dohledem auditorů. K dochucení používá ty nejlepší bylinky, které jsou mimo jiné sbírané výhradně ručně. Všechny receptury jsou rodinného dědictví, a tak přechází vždy z generace na generaci.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 2–7 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin.

Výrobce

Handl Tyrol GmbH
Bundesstraße 33
6551 Gemeinde Pians
Rakousko

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 143 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřové maso
Dusitanová solící směs
Jedlá mořská sůl
Konzervant
E250 - Dusitan sodný
Dextróza
Koření
Maltodextrin
Cukr
Jedlá sůl
Rajčatový prášek
antioxidant
E301 - Askorban sodný
E252 - Dusičnan draselný
Extrakt z rozmarýnu
Extrakty koření
Kouř
Obsah tuku nejvýše8.5 %

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1529 kJ/362 kCal
Tuky8 g
z toho nasycené mastné kyseliny3.2 g
Sacharidy0.5 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny72 g
Sůl6.5 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.