Kulau

Kulau BIO NORI Snack z mořských řas

4 g
BIO
79,90 Kč 19 975,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Španělsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

BIO snack z mořských řas Nori značky Kulau je opravdový chuťový zážitek.

Obsahuje pouze BIO sušené mořské řasy Nori 62% ve formě tenkých plátků pečených na kvalitním bio řepkovém oleji, které se vám rozplynou přímo na jazyku. Řasa je ručně sbíraná z mořského dna v nejčistších vodách (grade A). Snack obsahuje i mořskou sůl, která se v řasách přirozeně vyskytuje.

  • Vhodné pro vegany.
  • Všechny ingredience jsou z udržitelných zdrojů! 

Mořské řasy jsou známé pro svou schopnost vázat na sebe těžké kovy a odvádět je z těla ven. Díky 100% kvalitě mořských BIO řas Kulau máte jistotu, že řasy pocházejí z kontrolovaných a čistých vod.

Použití

Ideální přísada do salátů nebo jen tak, jako zdravá a chutná svačinka na cesty nejen pro milovníky sushi. Vynikající zdroj minerálních látek a vitamínů.

O výrobci

Německá značka KULAU pro výrobu kokosových produktů používá pouze ručně sklízené kokosy z Filipín, které jsou aromatické a mají příjemně nasládlou chuť.

Kokosy vyrůstají ve smíšených lesích, nikoliv na monokulturních plantážích. Palmám se tak dostává vyváženého příjmu živin přírodní cestou a jejich pěstování je ekologicky šetrné. Minimalizace ekologické stopy je jedním z hlavním cílů značky Kulau. Kulau má velmi vysoké nároky na kvalitu a zpracování surovin, které si ověřuje několikrát ročně v nezávislých laboratořích.

Dalším důležitým bodem je etický přístup k obchodu. Spolupráce Kulau s farmáři je především založena na vyplácení spravedlivé odměny, díky které je možné zachovat dlouhodobě udržitelnou produkci šetrnou k životnímu prostředí.

Skladování

Uchovávejte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením. 

Výrobce

Kulau GmbH
Kastanienallee 10
10435 Berlin
Německo

Složení

Bio mořské řasy Nori*62 %
Řepkový olej*
Mořská sůl
*z ekologického zemědělství

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota2600 kJ/620 kCal
Tuky48 g
z toho nasycené mastné kyseliny4 g
Sacharidy26 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny21 g
Sůl1.9 g
Vláknina20 g