Fratelli Beretta
Fratelli Beretta Hovězí Carpaccio F.S.
60 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tence nakrájené a jemně kořeněné syrové hovězí maso prémiové kvality.
Tradiční italské carpaccio se vyrábí z vybraných kousků hovězího masa, které se lehce nasolí. Poté se nakrájí na extra tenké plátky. Tak neváhejte a dopřejte si tuto pochoutku!
Slovo carpaccio se v dnešní době používá pro jakékoliv jídlo nakrájené na tenoučké plátky, jedná se zejména o tuňáka, lososa, hovězí maso, ale také ovoce a zeleninu.
Maso Fratelli Beretta
Maso Fratelli Beretta se může pyšnit vysokým obsahem kvalitních bílkovin a redukovaných tuků, které jsou dokonale vyvážené mezi nasycenými, nenasycenými a polynenasycenými prvky.
Použití
Carpaccio je ideální volbou jako předkrm, doporučujeme podávat s olivovým olejem, citrónovou šťávou a hoblinkami parmazánu. Vychutnat si ho můžete ale i samotný ke kvalitnímu vínu.
O výrobci
Salumificio Fratelli Beretta, rodinný italský podnik s historií sahající až do roku 1812. Společnost se zabývá zpracováním masa, kde se mísí tradiční přístup s původními italskými recepturami a neustálá inovace. Podnik nabízí široký sortiment masných výrobků pod známými značkami jako jsou Beretti, Pure Beretti, Čerstvá Salumeria anebo Merendino. Ochranné známky zajišťují, že výrobky pochází pouze z původních lokalit. Firma Salumificio Fratelli Beretta se stala jedním z nejreprezentativnějších výrobců italského potravinářského průmyslu.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 4 °C.
Výrobce
Salumificio Fratelli Beretta S.p.A
Fratelli Bandiera 12
20056 Trezzo sull'Adda
Itálie
Trvanlivost
Složení
Hovězí maso |
Sůl |
Přírodní aroma |
Konzervanty |
E250 - Dusitan sodný |
E252 - Dusičnan draselný |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 698 kJ/165 kCal |
Tuky | 3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.1 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 34 g |
Sůl | 4 g |
Vláknina | g |