Farma Bláto Jogurt višňový

370 ml
Od českého farmáře
59,90 Kč 161,89 Kč/l
Český původ na rohlíku
Země původu: Česká republika,

Popis produktu

Produkt z kvalitního mléka z pastvy se zvýšeným obsahem vitamínů a omega 3 mastných kyselin. Vyrobeno klasickou metodou zrání v obalu. Jogurt není zahušťován škroby. 

Jogurty se vyrábí z plnotučného mléka od krav z volného chovu na pastvinách, jen za pomocí termofilní kultury bez dalších přídavků, jako sušeného mléka a dalších zahušťovadel. Marmeláda v jogurtech neobsahuje konzervační a stabilizační E. Jogurty vymykají také tím, že jsou vyráběny ze sladkého mléka, díky krmení krav které je prosté siláží. Takové mléko je na trhu vzácností.


Použití

Po otevření ihned spotřebujte. 

O výrobci

Vize rodinné Farmy Bláto se začala formovat již v roce 1998, kdy se mladí nadšenci vrhli do rekonstrukce zchátralého mlýna a rybníka. V pět a půl hektarovém rybníce se chovají zejména vánoční kapři, amuři, candáti a štiky. Od roku 2012 rozšířili zemědělskou činnost do nedaleké obce Bláto, kde začali rekonstruovat bývalý areál JZD. Hospodaření na statku bylo zaměřeno na pastvinářské zemědělství s mléčnou produkcí. Chovány jsou zde krávy Brown Swiss a Jersey. Na farmě se také chová stádo koz Anglonubijských, Hnědých i kříženek. Dále zde můžete potkat i ovce, osly, všemožnou drůbež a Daňky.

Zvířatům se na farmě věnují s lázeňskou péčí a oni se za to oplácejí výborným kvalitním mlékem z pastvy. Takové mléko je zdraví prospěšné, obsahuje zvýšený podíl vitamínů a omega 3 mastných kyselin. Krávy jsou pasené jen na jetelotravním a lučním porostu. V kravínu jsou krmeny pouze senem a jádrem. Na farmě je zcela zakázáno krmit mléčný dobytek siláží či senáží. Z takto kvalitního mléka se vyrábí podle několik set let starých receptur tvrdé a polotvrdé zrající sýry s Alpskou kulturou. O sýry se po několik měsíců starají ve zracích místnostech v útrobách kamenného statku.

Než se dostane sýr na Váš stůl, projde až stokrát rukou zaměstnanců na farmě. Každodenní péče se nakonec odráží v neskutečný gurmánský zážitek. Na statku se také vyrábí další mléčné produkty, jako je například jogurt, tvaroh, kefír, ricottu, acidofilní mléko, máslo a čerstvý sýr.

Skladování

Skladujte při teplotě 2 až 8 stupňů Celsia. 

Výrobce

FARMA BLÁTO s.r.o.
Žíšov 11 – Vavřinec
285 04

 

 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 8 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 5 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Kravské mléko
Jogurtová kultura
Ochucující složka
Višně - kusové ovoce70 %
Cukr
Glukózový sirup
Modifikovaný kukuřičný škrob
E330 - Kyselina citronová
Konzervant
E202 - Sorban draselný
Zahušťovadlo
E418 - Guma gellan
Voda

Alergeny

Mléko