Kitl

Kitl BIO Sirup Smrkáček

250 ml
Od českého farmářeBIO
Momentálně vyprodáno
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Sirup z mladých smrkových výhonků v BIO kvalitě.

Mladé smrkové výhonky přispívají k normální funkci dýchacího systému. 

Použití

Doporučené dávkování: Jedna dávka je 5 ml (čajová lžička). Děti 1-3 roky dvě dávky denně, děti 4-6 let čtyři dávky denně, děti nad 7 let a dospělí pět dávek denně. Možno ředit vodou nebo vlažným čajem v poměru 1:7.

Tip! Připravte si horký nápoj Kitl při rýmě a nachlazení:

Budete potřebovat: 1 litr vody, 2 středně velká jablka, 10 kusů hřebíčků, 2 kusy celé skořice, 1-2 lžíce Bezového sirupu Kitl, 1-2 lžíce Smrkáčku BIO

Nakrájejte jablka na měsíčky a dejte je povařit ve vodě spolu se skořicí a hřebíčky. Vařte asi 5 minut. Poté co povařená směs trochu vychladne, nalijte ji do hrníčků (o cca 250 ml) a do každého přidejte vždy jednu až dvě lžíce sirupu Smrkáček BIO a bezového sirupu od Kitl. Sirupy nápoj mimo jiné také osladí, a tedy množství sirupu, které přidáte záleží na vaší chuti. Nápoj si vychutnejte ještě horký.

Horký bezový nápoj se Smrkáčkem

O výrobci

Historie firmy Kitl se začala psát v roce 2005, kdy vznikla myšlenka vyrábět nápoje z bylinek, a navíc podle regionálních receptur. Jako první začala výroba bylinného vína s uklidňujícími účinky. 

Firma se snaží vyrábět výrobky z nejlepších surovin tak, aby byly zdraví prospěšné, aby byly chuťově vynikající a aby lidem skutečně pomáhaly. Všechny jejich produkty jsou vyráběné z BIO surovin, zázvor se přiváží z Indonézie a černý bez si firma dokonce pěstuje ve vlastním sadu. Při výrobě chtějí být efektivní a tak jim při ní pomáhá řada strojů, přesto ale stále sází na ruční výrobu. 

Výsledek obrázku pro kitl logo

Skladování

Skladujte v chladu a temnu. Případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 14 dní. Baleno v ochranné atmosféře.

Výrobce

Kitl s.r.o.
Pasířská 60
466 01 Jablonec nad Nisou
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 329 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 120 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

V jedné dávce 5 ml
Třtinový cukr
Mladé smrkové výhonky0.25 g
Picea abies5 %
E300 - Kyselina L-askorbová

Nutriční hodnoty na 100 ml

Energetická hodnota1470 kJ/346 kCal
Tuky0.1 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.1 g
Sacharidy86.5 g
z toho cukry86.5 g
Bílkoviny1 g
Sůl0.1 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.