Gourmet

Gourmet Gold Savoury cake s jehněčím a zelenými fazolkami pro kočky

85 g
23,90 Kč 281,18 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kompletní krmivo pro dospělé kočky.

Gourmet Gold Savoury Cake představuje jemně pokrájené kousky s jehněčím nebo jinými vytříbenými příchutěmi, pečlivě ochucené jen špetkou omáčky. To vše se snoubí v lahodný dortík a vaše kočka si tak může vychutnat každé sousto. 

Použití

Dospělou kočku o průměrné hmotnosti (4 kg) krmte 4 konzervami denně, nejméně ve 2 samostatných dávkách. Krmné dávky jsou určené pro dospělé středně aktivní kočky v přirozeném prostředí. Individuální potřeby se mohou lišit a krmnou dávku je proto nutné přizpůsobit tak, aby si vaše kočka udržela optimální hmotnost.

Podávejte při pokojové teplotě. Čistá čerstvá pitná voda by měla být vždy k dispozici.

O výrobci

Nestlé je švýcarská nadnárodní společnost se sídlem ve Vevey ve Švýcarsku. Firma byla založena v roce 1866 a pojmenována podle švýcarského chemika Henriho Nestlé. Společnost vyrábí širokou škálu produktů jako jsou potraviny pro děti, balenou vodu a nápoje, cereálie, kávu, cukrovinky, mléčné produkty, zmrzliny, mražené pizzy nebo krmivo pro domácí mazlíčky.

Skladování

Neotevřenou konzervu skladujte na suchém a chladném místě.

Výrobce

Nestlé Česko s.r.o.
Mezi Vodami 2035/31
143 20 Praha 4
Česká republika

Složení

Maso a výrobky živočišného původu (z toho jehněčí 4 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, vedlejší výrobky rostlinného původu, zeleniny (0,8 % dehydrovaných zelených fazolek, odpovídá 7,2 % zelených fazolek), minerální látky, cukry

Výživové hodnoty
Doplňkové látky: Nutriční doplňkové látky: m.j./kg: Vit. A 880 Vit. D3 135 mg/kg: síran železnatý monohydrát 31 jodičnan vápenatý bezvodý 0,39 síran měďnatý pentahydrát 3,5 síran manganatý monohydrát 6,1 síran zinečnatý monohydrát 50 Technologické doplňkové látky: mg/kg: CassiaGum 450 Analytické složky: Vlhkost 74,0 % Protein 17,0 % Obsah tuku 4,0 % Obsah anorganických látek 2,0 % Hrubá vláknina 1,1 %