Huggies

Huggies Pants plenkové kalhotky jumbo 4 (9–14 kg)

36 ks
349,90 Kč  419,90 Kč*
9,72 Kč/ks
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Dětské plenkové kalhotky Huggies Jumbo jsou alternativou k standardním jednorázovým plenám vhodné pro děti o hmotnosti 9–14 kg. 

Huggies Pants jsou navrženy speciálně pro miminka, aby se cítila pohodlně v každé situaci. Technologie "Quick Dry" absorbuje tekutinu během několika sekund a udržuje dětskou pokožku suchou až 12 hodin. Absorpční kanálky rovnoměrně rozvádějí vlhkost a snižují průvěs a objem. Měkké elastické manžetky kolem nožiček zajistí extra ochranu proti protečení, jemně přiléhají a miminko neomezují.

  • Jemný elastický pas se přizpůsobí měnící se velikosti bříška dítěte
  • Indikátor vlhkosti změní barvu, když je mokrý
  • Dodatečná ochrana díky dvojitým lemům proti úniku tekutin
  • Veselý design s Disney ® hrdiny

Indikátor vlhkosti změní barvu, pokud je plenka mokrá. Měkké materiály s mikropóry odvádějí vlhkost a pokožka zůstane v suchu a může dýchat. Oblékají se velmi jednoduše, jako opravdové spodní prádlo. Při sundavání se boky jednoduše roztrhnou. Po použití se plenka sroluje a zajistí upevňující páskou. 

O výrobci

Kimberly-Clark je americkou globální společností, která byla založena roku 1872 ve městě Neenah. Podnik se zaměřuje na výrobu drogistického zboží. Mezi její značky patří například Kleenex, Huggies, Kotex, Depend a mnoho dalších.

Skladování

Uchovávejte v suchu. 

Výrobce

Kimberly-Clark LLC
Dolecká 111
551 01 Jaroměř
Česká republika