Uzeniny od Slaniny Špekáček

0,68 kg
Bez éček
99,90 Kč 146,91 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Popis produktu

Špekáčky od Slaniny obsahují vepřové maso, špek a 20% hovězího masa, které špekáčkům dodává příjemnou výraznou masovou chuť a koření.

Použití

Špekáčky jsou oblíbenou potravinou. Ať si z nich připravíte utopence nebo si je opečete na ohni, budou zaručeně chutnat.

O výrobci

V roce 1933 založil firmu Robert Váhala a začal vyrábět první pochoutky pod svojí značkou. Vybudoval řeznickou dílnu a současně s výrobou uzenin a provozování řeznictví se začal věnovat také produkci konzervovaných výrobků, zejména paštik a hotových jídel. V roce 1946 rozšířil své podnikatelské zázemí a vystavěl novou konzervárnu. V roce 1950 byla firma znárodněna. V roce 1991 byl panu Váhalovi majetek navrácen a pustil se i se svými potomky do podnikání. Společně založili novou rodinnou firmu VÁHALA a spol. s r.o., výroba a prodej masných a lahůdkářských výrobků. V roce 1998 otevřeli nový závod v Hustopečích nad Bečvou, získali v Čechách své pevné místo a expandovali i na nové trhy, především do Německa, Rakouska, Itálie a Maďarska.

Skladování

Uchovávejte při teplotě 1 - 5°C, po otevření spotřebujte do 24hodin.

Výrobce


VÁHALA a spol. s r.o., výroba a prodej masných a lahůdkářských výrobků
Náměstí Míru 97
Hustopeče nad Bečvou 753 66
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 16 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí a vepřové maso80 %
Vepřové sádlo
Voda
Jedlá sůl
Přírodní aroma
Celer
Živočišná bílkovina
Cukr
Dextróza
Koření
Sušená cibule
Extrakty koření

Alergeny

Celer

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1437 kJ/348 kcal
Tuky33.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny12.1 g
Sacharidy0.5 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny11.3 g
Sůl1.9 g
Vláknina g
Dusitan a dusičnan sodný mají u uzenin výjimku a nepočítají se do celkového éčkového skóre výrobku.