Dr. Beckmann

Dr. Beckmann Čistič koberců s kartáčem

0,65 l
209,90 Kč 322,92 Kč/l

Doručení už do 60 minut

800+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Čistič na skvrny z koberců. 

Efektivně odstraňuje z koberců skvrny a zápach od domácích mazlíčků. Unikátní aplikátor 2 v 1 pomocí houbičky vyčistí povrch, ale díky kartáči se dostane i hluboko do struktury koberce a zanechá ho tak čistý a svěží.

Složení je účinné vůči skvrnám, ale i jemné k barvám a vláknům.

Použití

  1. Před prvním použitím odšroubujte kartáč a udělejte do krycí folie pod ním malou 2mm díru (neodstraňujte celou folii). Kartáč našroubujte zpět (nestrhněte závit).
  2. Odstraňte povrchové nečistoty a skvrnu vysušte hadříkem. Držte lahev kartáčem dolů a jemně zatlačte, aby se navlhčila houbička.
  3. Naneste čistič na skvrnu (dbejte, aby se koberec úplně nepromočil), jemně zapracujte a nechte působit 3 minuty. Nakonec koberec vytřete vlhkým, světlým hadrem.
  4. Pokud je to nutné, postup opakujte.
  5. Kartáč po každém použití vypláchněte vodou.

Zkouška stálebarevnosti – Na skrytém místě nejdříve vyzkoušejte stálobarevnost a odolnost čištěného materiálu. Naneste produkt, nechte působit 30 min, vyčistěte vlhkým hadříkem a nechte úplně zaschnout. Pokud se testovaná oblast nezmění, pokračujte v čištění. 

O výrobci

Společnost Dr. Beckmann se etablovala po celé Evropě jako kompetentní dodavatel speciálních čistících prostředků pro textil a domácnost, které jí vytvořili jméno. Dr. Beckmann udělal velký triumfální pochod Evropou a světem a nachází se v téměř každé domácnosti.

Skladování

Skladujte v suchu. 

Upozornění

Nepoužívejte na kůži, semiš, hedvábí, samet nebo textilie, které mohou být poškozeny samotnou vodou nebo bělícími prostředky na bázi kyslíku. Některé skvrny mohou způsobit trvalé odbarvení, které nelze vyčistit. 

Výrobce

Delta pronatura dr. Krauss & Dr. Beckmann KG
Kurt-Schumacher-Ring 15-17 
D-63329 Egelsbach
Německo

Standardní věty o nebezpečnosti:

H319 Způsobuje vážné podráždění očí.

Pokyny pro bezpečné zacházení:

P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.
P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování.
P337+P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.

< 5 % aniontové povrchově aktivní látky, neiontové povrchově aktivní látky, bělicí činidla na bázi kyslíku. Také obsahuje konzervační činidla (benzisothiazolinone, methylisothiazolinone), parfémy