Prémiové pečené vepřové maso ve vlastní šťávě.

Libové vepřové maso pečené s kůží ve směsi koření, které je poté naloženo do zavařovacích sklenic. Kousky masa jsou následně zalité vlastní šťávou

Vše vyrábí ručně podle domácích receptur.

Použití

Pečené vepřové maso zavařené ve skle můžete konzumovat za studena, nebo po ohřátí. Vhodnou přílohou je pečivo, rýže, brambory, nebo těstoviny.

O výrobci

Třemošenská uzenina je nová mladá firma, která vznikla v roce 2017. Impulzem pro založení podniku byla vášeň k řeznickému řemeslu, do kterého se majitelka okamžitě zamilovala. Firma vyrábí klobásky, šunky i paštiky. Posláním Třemošenské uzeniny je dodávat zákazníkům zboží vyráběné podle tradičních receptur.

Třemošenská uzenina

Skladování

Skladujte při teplotě od 0–7 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

Třemošenská uzenina s.r.o.
Brožíkova 862
330 11 Třemošná
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 57 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 30 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.