- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Uzený jeseter má chutné bílé maso.
Maso jeseterů je považováno za jedno z nejlepších rybích mas vůbec. Kromě toho jsou také zdrojem kaviáru.
Použití
Vhodnou úpravou je pošírování, smažení a grilování. Odřezky poslouží jako základ rybího vývaru či polévky.
Tip! Připravte si šašliky podle následujícího receptu:
Rybu očistíme a nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou a potřeme kysanou smetanou. Na 20–30 minut necháme odležet v ledničce. Poté napichujeme na špejle a opékáme na grilu nebo smažíme na pánvi zhruba 5 minut.
O výrobci
Ve společnosti Fjord pečlivě vybírají ty nejlepší suroviny a věnují maximální péči zpracování tak, aby se na stůl dostal jen kvalitní produkt. Sledují každou jednotlivou fázi výrobního procesu a jsou certifikováni IFS. Společnost byla založena v roce 1969 a na konci roku 2017 ji získala společnost Agroittica Spa, jeden z předních světových producentů kaviáru.
Skladování
Skladujte v teplotách 0–4 °C, po otevření spotřebujte do 2 dní.
Výrobce
Agroittica Lombarda SpA
via Kennedy
25012 Calvisano (BS)
Itálie