• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.

Kompek Závin makový

400 g
39,90 Kč 99,75 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Jemné pečivo z kynutého těsta s makovou náplní.

Použití

Určeno k přímé spotřebě.

O výrobci

Současná firma KOMPEK, spol. s r. o. vznikla privatizací pekárny, jejíž historie se datuje již od roku 1898. Od roku 1994 je jednou z největších soukromých pekáren České republiky ryze českého původu.

Skladování

Skladujte při teplotě do 25 °C.

Výrobce

Kompek, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol.s.r.o.
Josefa Hory 671
272 64 Kladno
Česká republika

Složení

Pšeničná mouka
Voda
cukr
Řepkový olej
Droždí
Jedlá sůl jodidovaná
Jedlá sůl
Jodičnan draselný
Zlepšující přípravek
Pšeničná mouka
Emulgátory
E481 - Stearoylaktylát sodný
E471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselin
E472 - Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin a, b, c, d, e, f
Protispékavá látka
E170 - Uhličitany vápenaté
Látka zlepšující mouku
E300 - Kyselina L-askorbová
Enzymy
Vaječná melanž
Pasterovaná vaječná melanž
Sůl
Kyselina
E260 - Kyselina octová
Regulátory kyselosti
E270 - Kyselina mléčná
E325 - Mléčnan sodný
Maková náplň64 %
cukr
Mák40 %
Kukuřičný škrob
Pšeničná bobtnavá mouka
Aroma
Regulátor kyselosti
E263 - Octan vápenatý
voda
Strouhanka
Pšeničná mouka
Řepkový olej
Droždí
Sůl
Zlepšující přípravek
Pšeničná mouka
Ječná sladová mouka
E472 - Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin a, b, c, d, e, f
Glukóza
cukr
E341 - Fosforečnany vápenaté
Látka zlepšující mouku
E300 - Kyselina L-askorbová
Enzymy
Sladový výtažek
Látka zlepšující mouku
E920 - L-cystein
Enzymy
Hydrolasy
Oxidoreduktasy
Protispékavá látka
E170 - Uhličitany vápenaté
Emulgátory
E471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselin
Enzymy
Alfa-amyláza
Hemi-celuláza
Glukózaoxidáza
cukr
mák
Aroma
Zvlhčující látka
E422 - Glycerol
E1520 - Propylenglykol
Voda
Regulátor kyselosti
E262 - Octany sodné
E260 - Kyselina octová
Přírodní citronové aroma
Vaječná melanž
Pasterovaná vaječná melanž
Sůl
Kyselina
E260 - Kyselina octová
Regulátory kyselosti
E270 - Kyselina mléčná
E325 - Mléčnan sodný
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1309 kJ/311 kcal
Tuky8.8 g
z toho nasycené mastné kyseliny1.1 g
Sacharidy50 g
z toho cukry15 g
Bílkoviny6.8 g
Sůl0.63 g
Vláknina g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.