Nuevo

Nuevo Prémiové krmivo pro kočky adult kuře a krevety

400 g
58,30 Kč 145,75 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: EU,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Konzerva v prémiové kvalitě pro dospělé kočky s vysokým obsahem kuřecího masa a krevet, což zaručí vaší kočce dostatečný přísun všech potřebných výživových látek.

Toto kompletní krmivo je založeno na výběrových zdrojích bílkovin, představovaných kvalitním kuřecím masem a vynikajícími krevetami. Tuto kombinaci čerstvých přísad si zamilují i ty nejvybíravější kočky. 

Krmivo Nuevo se pyšní precizní výrobou. Všechny ingredience jsou zpracovávány za studena. Tento proces garantuje velmi dobrou stravitelnost, a proto je vhodné i pro kočky s citlivým žaludkem.

Všechny produkty Nuevo se vyrábí podle standardu IFS Food, kde mají stejné předpisy, jaké se používají i při výrobě potravin pro lidi. Certifikát IFS zaručuje nejvyšší standard ve výrobě potravin zaměřený na bezpečnost a kvalitu potravin.

O výrobci

Landguth Heimtiernahrung je předním výrobcem krmiva pro domácí zvířata prémiové kvality. Tato společnost má kořeny ve východní Frísii, miluje přírodu a životní prostředí stejně jako tamní obyvatelé regionu. Ve svých nejmodernějších výrobních zařízeních vyrábí krmivo pro mazlíčky s jedinečnou úrovní prvotřídní kvality. Složky pocházejí většinou od regionálních výrobců a podléhají přísným veterinárním kontrolám, což jim umožňuje garantovat nepřetržitou prvotřídní kvalitu a zajistit, aby jídlo zvířatům chutnalo a bylo vhodné pro jejich přirozené potřeby.

Výrobce

Landguth Heimtiernahrung GmbH
Benzstraße 1
D-26632  Ihlow
Německo

Maso a vedlejší živočišné produkty 71 % (30 % kuřecí maso, 10 % krevety), vývar (28 %), minerální látky (1 %).