Brit

Brit Premium by Nature Sensitive Lamb & Rice pro psy

15 kg
1 199,90 Kč  1 460,70 Kč*
79,99 Kč/kg
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

60+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule vyvinuty pro dospělé psy všech plemen s citlivým zažíváním jsou vyrobené z jehněčího masa a rýže. 

Krmivo zajistí vašemu psovi správné zažívání díky bylinkám, imunitu a kondici. Granule zároveň obsahují omega-3 mastné kyseliny pro zdravé srdce, zdravou kůži a lesklou srst.

Použití

Může se podávat suché nebo navlhčené teplou vodou. Krmivo je vhodné podávat v průběhu dne v 1 nebo 2 stejných porcích. Doporučená denní dávka je uvedena v krmné tabulce.

Při prvním podání krmiva Brit Premium smíchejte menší množství s předchozím krmivem a postupně zvyšujte podíl krmiva Brit Premium. Vždy zajistěte, aby měl váš pes k pití dostatek čerstvé vody.

Dávkujte dle následující tabulky:

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou, distribucí a vývojem prémiových a superprémiových krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značek Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Uchovávejte na suchém a chladném místě bez přístupu přímého slunečního záření. Po otevření znovu uzavřete. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

Recenze získané od služby Testuj.to (nejedná se o recenze zákazníků společnosti VELKÁ PECKA s.r.o., ale o recenze získané od společnosti Testuj.to s.r.o. Bližší informace ohledně fungování této služby se můžete dočíste zde: https://www.testuj.to/jak-to-funguje)

Petra - 5/5 hvězdiček

S granulemi Brit jsme moc spokojeni. Naše fena má velice citlivé zažívání a po těchto granulích se jí zlepšila stolice a je na ni vidět že je taková veselejší a hravější, takže se asi i cítí lépe. Na misku s granulemi se vždy těší, takže za nás veliká spokojenost. Určitě budeme kupovat i nadále, protože konečně něco, co nám sedí.

+ Velikost granulí

+ Feně moc chutnají

+ Zlepšení stolice

+ Složení

+ Vůně

 

Valerie - 5/5 hvězdiček

Můj pes jí granule opravdu s chutí a to je co říci, jelikož je velmi vybírávy. I tvar granul je pro mého psa ideální, dříve jsme měli problém i s tímto. Pozoruji u nej pevnou a pravidelnou stolici. Pes je aktivní a nevidím na něm žádné zažívací potíže, jak tomu bylo v minulosti.

+ Chuť

+ Tvar granulí

+ Vůně

 

Hana – 4,5/5 hvězdiček

Krmivo Premium by Nature Sensitive Lamb jsem testovala na mých dvou mazlíčcích. Jedna ze psích slečen mívá problémy se zažíváním - bývá jí cca 1 za týden špatně. Krmivo oběma psím slečnám chutnalo, vrhly se na něj s chutí. V týdnu, kdy bylo krmivo na psině s problematickým zažíváním testováno, měly její výkaly dobrou kvalitu a špatně jí nebylo, nicméně z dlouhodobého hlediska je potřeba delšího pozorování.

+ chuť

+ kvalita

- granule by mohly být o něco menší

 

Hana – 4,5/5 hvězdiček

Krmivo Brit Bára žere s chutí, vždy když pytel otevřu, granule krásně voní, alergie se nijak neprojevuje, trávení má v pořádku . Trus má pevnou konzistenci, je bez průjmu . Jsem spokojená a pes též, což se projevuje na aktivitě při procházkách . Doporučuji

+ Vůně, velikost granulí

+ Bez příznaků alergie

+ Velmi dobrá stravitelnost

+ Kvalita srsti

 

Marie - 5/5 hvězdiček

Mám psa středně velkého vzrůstu a velikost granulí mu vyhovuje. Granule mu velice chutnají, vždy sní celou svou porci. Dříve měl řidší stolici po těchto granulí se mu vše srovnalo. Je živější a ne tolik unavený. Velice se mi líbí složení těchto granulí.

+ Velikost granulí

+ Složení

+ Kvalita krmiva

 

Roman - 5/5 hvězdiček

Pejsek si na granulky hned zvykl, jedl je rád a s chutí, vždy vše snědl. Kadí po nich 2x denně, což je u nás akorát a ideální, tvrdá stolice, žádný průjmy. Dle mého názoru, jsou tyto granule kvalitní, velikost granulí jsou akorát a dobře se pejskovi koušou.

+ Velikost granulí

+ Vůně

+ Složení

+ Barva

 

Markéta – 4,5/5 hvězdiček

Granule Brit Premium by Nature Sensitive Lamb mé fence Německého ovčáka velmi chutnají,misku má vyprázdněnou snad za minutu.Po dřívějších granulí co jsme dávali, tak měla řidší stolici a nežrala je s takovou chutí.Po těchto granulí stolice krásně pevná.Urcite můžu doporučit ??

+ Pejskovi chutnají

+ Pevná stolice

- Nemám co vytknout

 

Jakub - 5/5 hvězdiček

Krmíme sice chvíli ale už po pár dnech je vidět jisté zlepšení, pejsek má lepší stolici a nemá už tak často průjmy jako před tím. I celkove se zda být o hodně spokojenější a vitálnější. O chuti ani nemluvím, když to měl poprvé tak málem sežral i misku jak mu to chutnalo. Takže za mě a za pejka určitě palec nahoru.

+ Velikost granulí

+ Vlhkost

 

Soňa - 5/5 hvězdiček

S granulemi jsme spokojeni, dříve jsme používali jiné od Britu, ale tyto jsou skvělé, protože, neobsahují žádné obiloviny. Celkově mají super složení a našemu 60ti kilovému mazlíčkovi moc chutnají a hlavně mu sedí a nemá po nich žádné zažívací potíže, určitě zůstaneme u těchto granulí

+ bez obilovin

+ psovi chutnají

+ dobré na zažívání i pro obří plemena

+ dobré složení

 

Eliska - 5/5 hvězdiček

Granule Brit Premium by Nature Sensitive Lamb, jsou plnohodnotné krmivo pro naši fenku, která má alergii na obiloviny. Po vyzkoušení těchto granulí jsme se konečně zbavili průjmu, takže spokojenost. Můžu jen doporučit pro psi co mají stejný problém jako ta naše!

+ Citlivé k zažívání

- Nic

SLOŽENÍ: jehně 35 % (dehydrované 20 %, vykostěné 15 %), rýže, kuřecí tuk (konzervovaný směsí tokoferolů), rýžové otruby, sušená jablka, lososový olej (2 %), hydrolyzovaná kuřecí játra, pivovarské kvasnice, kolagen, ulity korýšů (zdroj glukosaminu, 210 mg/kg), chrupavky (zdroj chondroitinu, 150 mg/kg), byliny a ovoce (hřebíček, citrusy, rozmarýn, kurkuma, 120 mg/kg), mannan-oligosacharidy (120 mg/kg), fruktooligosacharidy (90 mg/kg), juka mohave (90 mg/kg), sušený heřmánek (80 mg/kg), slávka zelenoústá (zdroj glycosaminoglykanů, 50 mg/kg), sušené borůvky (50 mg/kg).
ANALYTICKÉ SLOŽKY: hrubý protein 26,0 %, obsah tuku 13,0 %, vlhkost 10,0 %, hrubý popel 7,0 %, hrubá vláknina 3 %, vápník 1,6 %, fosfor 1,1 %, omega-3 0,2 %, omega-6 1,5 %. NUTRIČNÍ DOPLŇKOVÉ LÁTKY NA 1 KG: vitamín A (3a672a) 15 000 IU, vitamín D3 (E671) 1 000 IU, vitamín E (α-tokoferol) (3a700) 400 mg, biotin (3a880) 0,5 mg, cholinchlorid (3a890) 500 mg, chelát zinku a aminokyselin, hydrát (3b606) 70 mg, chelát železa aminokyselin hydrát (E1) 60 mg, chelát manganu aminokyselin hydrát (E5) 30 mg, jodid draselný (3b201) 0,5 mg, chelát mědi aminokyselin hydrát (E4) 12 mg, organická forma selenu, kterou produkují Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 (3b8.10) 0,2 mg. Obsahuje antioxidanty schválené EU: tokoferolové extrakty z rostlinných olejů (1b306), askorbyl-palmitát (1b304) a výtažek z rozmarýnu. METABOLIZOVATELNÁ ENERGIE: 3 660 kcal/kg.