
Avesani
Avesani Tortelloni Ricotta e Spinaci
250 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 27 DNŮ
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Prémiové čerstvé italské těstoviny s tradicí od roku 1951 plněné sýrem ricotta a špenátem.
Avesani se řadí mezi italské těstoviny nejvyšší kvality, kterou mimo jiné zajišťuje certifikace ISF FOOD a BRC. Jsou unikátní svou chutí, vůní i strukturou, jsou prostě jedinečné.
Použití
Skvěle se hodí jako příloha k omáčkám.
Příprava: Vařte 3 minuty ve vroucí osolené vodě, slijte a dochuťte.
Tip! připravte si rychlé tortellini s rajčatovou omáčkou podle následujícího postupu:
Těstoviny dejte vařit a mezitím si rozehřejte si olej a opečte na něm celá rajčata tak, až začnou jejich slupky praskat. K rajčatům přidejte okapané tortellini a bazalku, přilijte lžíci vody z těstovin (tekutina z vaření se používá na zjemnění omáčky) a přisypte většinu parmazánu. Osolte, opepřete a ozdobte lístky čerstvé bazalky.
O výrobci
Společnost Pastifico Avesani si zakládá na tradici a rodinných hodnotách již od roku 1951, kdy bratři Ugo a Jole Avesani založili firmu na výrobu těstovin. Mezi hodnoty rodinného podniku patří: tradice domácky vyrobených čerstvých těstovin, vášeň pro detail a skvěle odvedenou ruční prací, a nakonec samozřejmě ty nejlepší ingredience.
Pro zaručení absolutní kvality jsou všechny firemní procesy certifikovány IFS a BRC. Od přípravy těstovin a jejich plnění, až po kontrolu a jejich balení, každý v Pastificio Avesani pracuje s úsměvem a s jistotou, že přispívá ke snu zakladatelů a koncových spotřebitelů.
Skladování
Skladujte do 4 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Výrobce
Pastificio Avesani
Via Pietro Vassanelli 19
37012 Bussolengo VR
Itálie