• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.

Avesani Gnocchi di patata fresche - z čerstvých brambor

400 g
Momentálně vyprodáno
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Itálie,

Nakupujte přímo z receptů za pár sekund

Prémiové čerstvé italské bramborové noky.

Noky Avesani se řadí mezi italské noky nejvyšší kvality, kterou mimo jiné zajišťuje certifikace ISF FOOD a BRC. Jsou unikátní svojí chutí, vůní, strukturou, jsou prostě jedinečné.

Vyrobeno z těch nejkvalitnějších surovin a čerstvých, najemno nastrouhaných brambor.

Použití

Vařte ve vroucí osolené vodě. Poté, co gnocchi vyplavou na povrch, počkejte 2 minuty, slijte a servírujte.

Tip! Připravte si rychlé gnocchi quattro formaggi podle následujícího postupu: 

Sýry nakrájejte na větší kousky a nechte cca 15 minut odležet v mléce. Poté je i s mlékem rozpusťte ve vodní lázni a nakonec přidejte žloutek, který zahustí směs. Uvařené nebo na pánvi zprudka osmažené gnocchi podávejte promíchané se sýrovou omáčkou. Čerstvé gnocchi vařte maximálně 30 vteřin, jinak se vám začnou rozpadat. Dobrou chuť!

O výrobci

Společnost Pastifico Avesani si zakládá na tradici a rodinných hodnotách již od roku 1951, kdy bratři Ugo a Jole Avesani založili firmu na výrobu těstovin. Mezi hodnoty rodinného podniku patří: tradice domácky vyrobených čerstvých těstovin, vášeň pro detail a skvěle odvedenou ruční prací, a nakonec samozřejmě ty nejlepší ingredience.

Výsledek obrázku pro pastificio avesani

Pro zaručení absolutní kvality jsou všechny firemní procesy certifikovány IFS a BRC. Od přípravy těstovin a jejich plnění, až po kontrolu a jejich balení, každý v Pastificio Avesani pracuje s úsměvem a s jistotou, že přispívá ke snu zakladatelů a koncových spotřebitelů.

Skladování

Skladujte v chladničce při maximální teplotě do 4 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů. 

Výrobce

Pastificio Avesani
Via Pietro Vassanelli 19
37012  Bussolengo VR
Itálie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 62 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 30 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Brambory72 %
Pšeničná mouka
Vejce
Sůl
Slunečnicový olej

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota604 kJ/142 kcal
Tuky0.4 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.1 g
Sacharidy30.2 g
z toho cukry4 g
Bílkoviny4 g
Sůl1 g
Vláknina1 g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Může obsahovat stopy:
Sójové boby
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.