
Avesani Gnocchi di patata fresche - z čerstvých brambor
400 g- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Prémiové čerstvé italské bramborové noky.
Noky Avesani se řadí mezi italské noky nejvyšší kvality, kterou mimo jiné zajišťuje certifikace ISF FOOD a BRC. Jsou unikátní svojí chutí, vůní, strukturou, jsou prostě jedinečné.
Vyrobeno z těch nejkvalitnějších surovin a čerstvých, najemno nastrouhaných brambor.
Použití
Vařte ve vroucí osolené vodě. Poté, co gnocchi vyplavou na povrch, počkejte 2 minuty, slijte a servírujte.
Tip! Připravte si rychlé gnocchi quattro formaggi podle následujícího postupu:
Sýry nakrájejte na větší kousky a nechte cca 15 minut odležet v mléce. Poté je i s mlékem rozpusťte ve vodní lázni a nakonec přidejte žloutek, který zahustí směs. Uvařené nebo na pánvi zprudka osmažené gnocchi podávejte promíchané se sýrovou omáčkou. Čerstvé gnocchi vařte maximálně 30 vteřin, jinak se vám začnou rozpadat. Dobrou chuť!
O výrobci
Společnost Pastifico Avesani si zakládá na tradici a rodinných hodnotách již od roku 1951, kdy bratři Ugo a Jole Avesani založili firmu na výrobu těstovin. Mezi hodnoty rodinného podniku patří: tradice domácky vyrobených čerstvých těstovin, vášeň pro detail a skvěle odvedenou ruční prací, a nakonec samozřejmě ty nejlepší ingredience.
Pro zaručení absolutní kvality jsou všechny firemní procesy certifikovány IFS a BRC. Od přípravy těstovin a jejich plnění, až po kontrolu a jejich balení, každý v Pastificio Avesani pracuje s úsměvem a s jistotou, že přispívá ke snu zakladatelů a koncových spotřebitelů.
Skladování
Skladujte v chladničce při maximální teplotě do 4 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Výrobce
Pastificio Avesani
Via Pietro Vassanelli 19
37012 Bussolengo VR
Itálie