Dopřejte si nejširší nabídku plant-based produktů ze všech supermarketů!
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Prémiové čerstvé italské bramborové noky se špenátem.
Noky Avesani se řadí mezi italské noky nejvyšší kvality, kterou mimo jiné zajišťuje certifikace ISF FOOD a BRC. Jsou unikátní svojí chutí, vůní, strukturou, jsou prostě jedinečné.
Gnocchetti jsou tradiční těstoviny původem z Itálie. Jejich tvar může připomínat nadýchané obláčky nebo malou lasturu. Gnocchetti se podávají podobně jako gnocchi. Díky jejich napůl rozevřenému tvaru pojmou více omáčky.
Použití
Vařte 4 minuty ve vroucí osolené vodě.
Vařte ve vroucí osolené vodě. Poté, co gnocchi vyplavou na povrch, počkejte 2 minuty, slijte a servírujte.
Tip! Připravte si rychlé gnocchi s quattro formaggi omáčkou podle následujícího postupu:
Sýry nakrájejte na větší kousky a nechte cca 15 minut odležet v mléce. Poté je i s mlékem rozpusťte ve vodní lázni a nakonec přidejte žloutek, který zahustí směs. Uvařené gnocchi podávejte promíchané se sýrovou omáčkou. Dobrou chuť!
O výrobci
Společnost Pastifico Avesani si zakládá na tradici a rodinných hodnotách již od roku 1951, kdy bratři Ugo a Jole Avesani založili firmu na výrobu těstovin. Mezi hodnoty rodinného podniku patří: tradice domácky vyrobených čerstvých těstovin, vášeň pro detail a skvěle odvedenou ruční prací, a nakonec samozřejmě ty nejlepší ingredience.
Pro zaručení absolutní kvality jsou všechny firemní procesy certifikovány IFS a BRC. Od přípravy těstovin a jejich plnění, až po kontrolu a jejich balení, každý v Pastificio Avesani pracuje s úsměvem a s jistotou, že přispívá ke snu zakladatelů a koncových spotřebitelů.
Skladování
Skladujte do 4 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Výrobce
Pastificio Avesani
Via Pietro Vassanelli 19
37012 Bussolengo VR
Itálie
Trvanlivost
Složení
Pšeničná mouka | 40 % |
Špenát | 30 % |
Voda | |
Vejce | |
Slunečnicový olej | |
Sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 681 kJ/162 kCal |
Tuky | 3.8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.5 g |
Sacharidy | 25.4 g |
z toho cukry | 0.6 g |
Bílkoviny | 5.4 g |
Sůl | 1 g |
Vláknina | 2.1 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Může obsahovat stopy: |
Sójové boby |
Mléko |