- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Prémiové čerstvé italské těstoviny ze semolinové mouky plněné uzeným lososem s tradicí od roku 1951.
Těstoviny Avesani se řadí mezi italské těstoviny nejvyšší kvality, kterou mimo jiné zajišťuje certifikace ISF FOOD a BRC. Jsou unikátní svojí chutí, vůní i strukturou, jsou prostě jedinečné.
Plněné těstoviny patří ke skvostům italské kuchyně. V italštině Girasoli znamená slunečnice, jsou to tedy těstoviny ze semolinové mouky, které v sobě ukrývají výborného uzeného lososa. Celé těsto je poté vytvarováno právě do oné hvězdicovité květiny.
Použití
Vařte 4 minuty ve vroucí osolené vodě.
Tip! Připravte si rychlé girasoli s quattro formaggi omáčkou podle následujícího postupu:
Sýry nakrájejte na větší kousky a nechte cca 15 minut odležet v mléce. Poté je i s mlékem rozpusťte ve vodní lázni a nakonec přidejte žloutek, který zahustí směs. Uvařené girasoli podávejte promíchané se sýrovou omáčkou. Dobrou chuť!
O výrobci
Společnost Pastifico Avesani si zakládá na tradici a rodinných hodnotách již od roku 1951, kdy bratři Ugo a Jole Avesani založili firmu na výrobu těstovin. Mezi hodnoty rodinného podniku patří: tradice domácky vyrobených čerstvých těstovin, vášeň pro detail a skvěle odvedenou ruční prací, a nakonec samozřejmě ty nejlepší ingredience.
Pro zaručení absolutní kvality jsou všechny firemní procesy certifikovány IFS a BRC. Od přípravy těstovin a jejich plnění, až po kontrolu a jejich balení, každý v Pastificio Avesani pracuje s úsměvem a s jistotou, že přispívá ke snu zakladatelů a koncových spotřebitelů.
Skladování
Skladujte do 4 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Výrobce
Pastificio Avesani
Via Pietro Vassanelli 19
37012 Bussolengo VR
Itálie