Grace

Grace Bezlepkové chipsy ze zelených banánů plantain solené

85 g
61,20 Kč 720,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Kolumbie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vynikající chipsy ze zelených banánů Plantain s přirozeně vysokým obsahem vlákniny.

Tyto banánové chipsy jsou lehkým, chutným občerstvením a mohou být považovány za chutnější alternativu bramborových lupínků. Jsou křehké a velmi křupavé, s lehkou banánovou chutí. Chipsy jsou méně mastné, bez konzervačních látek, cholesterolu, umělých barviv a ztužených tuků.

Plantainové chipsy jsou tenké, křehké a velmi křupavé, s lehkou banánovou chutí. Jedná se však o zcela jinou chuť (slanou), než mají klasické sušené banány. Plantainové chipsy chutnají skvěle a poslouží jako vynikající, zajímavější a zdravější alternativa klasickým brambůrkům. Sáček obsahuje velkou porci chipsů.

Plantainy

Při výrobě nejsou přidávána barviva ani jiné přidané látky. Lupínky jsou vyráběny z ručně sbíraných plodů banánovníků na území Kolumbie. Plantainy jsou tzv. „zeleninové banány“. Dorůstají větší velikosti než klasický banán a sklízejí se zelené. Díky celoroční sklizni a velkým výnosům jsou Plantainy oblíbenou, často i základní surovinou pro přípravů tradičních pokrmů v v jihovýchodní Asii, Africe, Karibiku a jižní Americe.

Použití

Plantainy nelze konzumovat syrové. Používají se proto do polévek, ke smažení, do omáček, nebo usušené a rozemleté na mouku. 

O výrobci

Značka Grace je na trhu již téměř 100 let a zaměřuje se zejména na autentickou kuchyni oblasti Karibiku a střední Ameriky.

Společnost Grace začala na Jamajce v roce 1922 jako malýobchod. Dnes je GraceKennedy Group jedním z největších a nejdynamičtějších korporátních subjektů v Karibiku se sítí společností v Karibiku, Severní a Střední Americe a ve Velké Británii.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

Grace Foods Canada Inc.
70 West Wilmot Street
Richmond Hill  ON L4B 1H8
Kanada

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 149 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Zelené banány Plantain75.8 %
Nehydrogenovaný neztužený rostlinný olej Palmolein
Sůl

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota2046 kJ/489 kCal
Tuky21 g
z toho nasycené mastné kyseliny11 g
Sacharidy71 g
z toho cukry3 g
Bílkoviny4 g
Sůl1 g
Vláknina7 g