Mlékárna Kunín Selský jogurt vlašský ořech

200 g
17,90 Kč 89,50 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Popis produktu

Kunín Selský jogurt je hustý a přírodní.

Je vyráběn tradičním způsobem zrání v kelímku díky čemuž má lámavou, hustou texturu.

Zároveň je přírodním zdrojem vápníku a obsahuje zdraví prospěšné Bifidobakterie a Laktobacily. Kunín Selský jogurt vlašský ořech má jemnou a poctivou ořechovou chuť. Navíc má nízký obsah tuku.
 


Použití

Je ideální snídaní či svačinkou. Jogurt můžete doplnit čerstvým ovocem či müsli.

O výrobci

Mlékárna Kunín, která je tu s Vámi již více než 70 let, sleduje pečlivě požadavky a přání zákazníků. Klade velký důraz na používání moderních technologií, inovace a hledání nových příležitostí, které uspokojí náročného spotřebitele. Používá nejkvalitnější suroviny, aby udržela vysoký standard kvality, na který jsou zákazníci zvyklí. Aktuálně má v sortimentu jogurty mnoha příchutí, různé druhy mléka včetně mléka se sníženým obsahem laktózy, fermentované nápoje, smetany, dezerty a další mléčné výrobky. Od roku 2007 patří Mlékárna Kunín pod francouzskou společnost Lactalis.  

Není k dispozici žádný popis fotky.

Skladování

Uchovávejte při 2-8°C.

Výrobce

Mlékárna Kunín, a.s.
Martinovská 3291/46
723 14 Ostrava - Martinov
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 12 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 5 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Mléko
Ochucující složka18 %
Cukr
Vlašské ořechy10 %
Modifikovaný kukuřičný škrob
Zahušťovadla
E415 - Xanthan
E418 - Guma gellan
Aroma
Barvivo
E150 - Karamel
Mléčná bílkovina
Jogurtová kultura
Kultury obsahující Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Alergeny

Mléko

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota417 kJ/ kcal
Tuky3.6 g
z toho nasycené mastné kyseliny1.8 g
Sacharidy13 g
z toho cukry12.4 g
Bílkoviny3.7 g
Sůl0.1 g
Vláknina g