Attitude

Attitude Čistič na podlahy a dřevo s vůní citronové kůry

1,04 l
164,90 Kč 158,56 Kč/l

Doručení už do 60 minut

500+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Kanada,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Čistič na podlahy a dřevo Attitude s Nature+ technologií bere ohled na vás, vaši rodinu i celou planetu.

Je vyroben z vysoce účinných rostlinných přísad, které díky své čistící a osvěžující síle rozzáří celý váš dům. Tento přírodní a velmi účinný čistící prostředek, který rozzáří všechny druhy podlah, dokonce i ty z tvrdého dřeva. Přitom nezanechá žádné stopy na podlaze, pouze svěží citrusovou vůni.

  • Obsahuje rostlinný výtažek saponin, který má přirozené pěnivé a čistící vlastnosti.
  • Čistící prostředek obsahuje pouze hypoalergenní složky. 
  • Vyrobený z přírodních zdrojů a ekologický.
  • Obsahuje více než 95 % biologicky rozložitelných složek.
  • Pro výrobu produktů Attitude jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie.
  • 100% recyklovatelný obal.

Obsahuje hypoalergenní složení z přírodních zdrojů. Díky tomu se nemusíte bát nechat své děti běhat bosky po čerstvě vytřené podlaze nebo je hlídat, aby náhodou podlahu neolízly.

Nově obsahuje rostlinný výtažek saponin, který má přirozené pěnivé a čisticí vlastnosti. Neobsahuje taktéž žádné živočišné složky a není testován na zvířatech.

Pro výrobu produktu jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie. Obal je 100% recyklovatelný. Ekologické složení čističe se opírá o certifikaci EcoLogo.

Použití

Smíchejte 60 ml (1/4 hrnku) čističe se 4 l vlažné vody a umyjte podlahu. Na těžko odstranitelnou špínu nalijte neředěný přípravek přímo na skvrnu nebo na houbičku. Neředěným přípravkem lze čistit i toaleta.

O výrobci

Attitude je kanadská firma, která nabízí přírodní produkty pro péči o celé tělo, ale i k úklidu domácnosti. Za značkou stojí skupina mladých rodičů, kteří chtěli pro sebe i své rodiny to nejlepší v přírodní kvalitě a rozhodli se svou filozofii šířit prostřednictvím této značky dál. Vyvinuli přírodní produkty, které obsahují jen ty nejčistší a nejbezpečnější složky, jsou 100 % bez nežádoucích látek. Dnes se prodávají ve více než 30 zemích světa.

Attitude ukazuje cestu směrem k lepšímu a uvědomělému způsobu života. Attitude je členem programu „People for the Ethical Treatment of Animals“, výrobky jsou veganské. Dále mají certifikaci "EcoLogo" potvrzující šetrnost k životnímu prostředí.

Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima, při jejich zasažení několik minut opatrně vyplachujte vodou.

Skladování

Skladujte v suchém a chladném prostředí při teplotě 0–25 °C. Spotřebujte do 1 roku od otevření, 

Výrobce

Attitude
5608 Gaspe Ave Suite 900
Montreal, QC H2T 2A4
Canada

voda, <5% rostlinné neiontové povrchově aktivní látky (myristyl glukosid, caprylyl glukosid), glukonát sodný, iminodisukcinát sodný, saponiny, terpineol (citrus - přírodní vůně), decanal (citrus - přírodní vůně), allylheptanoát (sladké ovoce - přírodní vůně).