Bohemia Kotlíkové jarní cibulka a smetana

120 g
49,90 Kč 415,83 Kč/kg
Země původu: Polsko,

Bohemia Kotlíkové, to jsou brambůrky pomalu dozlatova připravované v malých várkách v „kotlíku“.

Kotlíkové brambůrky se od ostatních produktových řad liší způsobem přípravy, tzv. kotlíkovou metodou. Hlavní rozdíl je v délce přípravy, která je až 4x delší než u normálních brambůrků, a v použití brambor krájených na silné plátky i se slupkou.

Vše začíná pečlivým výběrem brambor, které jsou po důkladném očištění ještě ve slupce nakrájeny na silné plátky. Ty jsou pomalu a při nízké teplotě připraveny ve vysoce kvalitním slunečnicovém oleji. Pozvolným smažením dozlatova se stává každý brambůrek opravdovým originálem, který je následně ochucen intenzivním kořením. Aromatická jarní cibulka je v tomto případě zjemněna smetanou.

Výsledkem jsou výjimečně křupavé brambůrky nejvyšší kvality, které si vás získají na první křupnutí.

Použití

Určeno k přímé konzumaci.

O výrobci

Společnost Intersnack se zabývá výrobou slaných snacků již od roku 1993. Mezi její výrobky patří bramborové lupínky a snacky, křupky, slané pečivo a oříšky. V portfoliu jsou značky Bohemia, Canto, ale také dětmi oblíbený Pom-Bär a Chio.

Skladování

Skladujte v suchu a chraňte před přímým slunečním světlem.

Výrobce

Intersnack, a.s.
Choustník 164
39118 Choustník
Česká republika

Složení

Brambory
Slunečnicový olej28 %
Jedlá sůl
Sušený mléčný výrobek ze zakysané smetany1 %
Sušená cibule0.9 %
Cukr
Kvasničný extrakt
Přírodní aroma
Jogurt z odstředěného mléka
Sušený balzamikový ocet
Vinný ocet
Maltodextrin
Koncentrát hroznového moštu
Barvivo
E150d - Amoniak sulfitový karamel
Sušený česnek
Sušená rajčata
Kyselina
E270 - Kyselina mléčná
E330 - Kyselina citronová
Koření
E160c - Paprikový extrakt, Kapsanthin, Kapsorubin
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota2106 kJ/504 kcal
Tuky28 g
z toho nasycené mastné kyseliny2.8 g
Sacharidy53 g
z toho cukry2.8 g
Bílkoviny6.6 g
Sůl1.3 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.