- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bulgur Allnature patří mezi málo známé obiloviny, přitom má jedinečné nutriční hodnoty a je velká škoda, že jej mnoho lidí stále podceňuje.
Bulgur jsou pšeničné krupky z předvařené nalámané tvrdé odrůdy pšenice
Použití
Podle chuti s ním můžete naložit jakkoli. Výbornou přílohou je k masu, k zeleninovým směsím nebo také jako výplň v nádivkách či karbanátcích. Používá se také jako zavářka do polévky.
Blugur propláchněte a nasypte do hrnce. Zalijte vodou v poměru cca 1:2 a vařte cca 12 - 15 minut. Po uvaření přebytečnou vodu slijte a nechte v zakrytém hrnci asi ještě pět minut odpočívat. Kuřecí prsa nakrájejte na kousky, osolte a na trošce oleje orestujte. Přidejte zeleninu. Až změkne, přisypte koření a pořádně promíchejte - hlavně tak, aby se vám koření nepřipálilo. Vmíchejte uvařený bulgur a restujte 1-2 minutky, dokud se koření krásně neobalí okolo bulguru. Dosolte podle chuti. Servírujte jako hlavní jídlo (jako rizoto) nebo jako přílohu (třeba i bez masa) k jídlu dle vlastního uvážení.
O výrobci
Allnature je česká společnost zabývající se zdravou výživou již od roku 2013. Podnik vyrábí produkty, které jsou určeny pro ty, co chtějí být v kondici, mít více energie a zároveň vyzkoušet různé chutě přírody. Do nabídky vybírají potraviny vyrobené šetrnými metodami z přírodních surovin.
Skladování
Skladujte v suchu a chladu.
Výrobce
Allnature, s.r.o.
Březhradská 148
503 32 Hradec Králové
Česká republika