Pernerka

Pernerka Pohanková celozrnná hladká mouka

1 kg
189,90 Kč 189,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Pohanková celozrnná hladká mouka se hodí na pečení palačinek a lívanců nebo na přípravu koláčů, sušenek a placek. Hodí se i jako příměs do těsta na pečivo. Může obsahovat stopy lepku.

Celozrnné hladké mouky Pernerka jsou mlety unikátní mlecí technologií, která jako jediná na tuzemském trhu umí celozrnné mouky umlít na granulaci hladké mouky, přičemž výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka vynikající pečicí vlastnosti a obsahuje všechny cenné složky z celého obilného zrna.

Použití

Pohanková celozrnná hladká mouka se hodí na pečení slaných a sladkých koláčů, lívanců, palačinek a muffinů nebo na přípravu quiche, placek a sušenek. Může se využívat i jako příměs do těsta z špaldové či pšeničné mouky.

O výrobci

Mlýn ve Svijanech byl založen roku 1420 a ve své historii patřil do majetku významných šlechtických rodů. Dnes na celý chod mlýna dohlíží již třetí generace mlynářů z rodiny Pernerů, kterým se podařilo vybudovat nejmodernější mlýn v České republice. Mlýn Perner jako jediný v ČR disponuje unikátní technologií na mletí celozrnných mouk, která umí celozrnné mouky umlít na granulaci hladké mouky, přičemž výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka vynikající pečicí vlastnosti a obsahuje všechny cenné složky z celého obilného zrna.

Skladování

Skladujte v temnu a suchu.

Výrobce

MLÝN PERNER SVIJANY spol. s r.o.
Svijany 17
463 46, Svijany
Česká republika

Složení

Pohanková mouka celozrnná hladká100 %

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1485 kJ/351 kCal
Tuky3.1 g
z toho nasycené mastné kyseliny2.5 g
Sacharidy65.6 g
z toho cukry0.8 g
Bílkoviny12.2 g
Sůl0 g
Vláknina6 g

Alergeny

Může obsahovat stopy:
Obiloviny obsahující lepek
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.