Passion Chocolate Tmavá čokoláda Malina a Třešeň

30 g
Prémiová kvalita
49,90 Kč 1 663,33 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Směs čokolády původem ze Svatého Tomáše a Tanzanie, oblasti bohaté na červenozem. Tato extrahořká čokoláda se silnou ovocnou příchutí je obohacena o aroma červeného čaje. Kombinaci kousků višní a malin si nejlépe vychutnáte se sklenkou červeného vína. Min. obsah kakaa 80%.

Passion Chocolate je jedna z mála čokoládoven založených v Praze. Vychutnejte si čerstvě připravené čokolády a pralinky, které jsou vyráběny ručně v pražském ateliéru. Naším cílem je příprava kvalitní belgické čokolády a pralinek v moderním stylu. Každý námi vyrobený kus tak získává svůj specifický charakter.

Při výrobě našich produktů používáme špičkovou čokoládu Callebaut a Cacao Barry.  Tyto značkové čokolády jsou známy pro svou kvalitu a dlouhou tradici. Kakaové boby si v těchto společnostech sami vybírají i zpracovávají, mají tedy možnost aktivně ovlivňovat a kontrolovat jejich kvalitu. V roce 1996 se belgický výrobce čokolády Callebaut a francouzská čokoládovna Cacao Barry spojili a vytvořili novou společnost s názvem Barry Callebaut. S více než 6000 zaměstnanci ve 30ti zemích je fima Barry Callebaut uznávaná na světovém potravinářském trhu nejen jako spolehlivý  dodavatel vysoce kvalitních produktů, ale také jako společnost se silnou sociální odpovědností, zejména pro zásadu nezaměstnávat děti mladší 18let.

 

 

Skladování

Skladujte v teplotách od 8 do 20°C, chraňte před působením přímého světla a slunečního záření. 

Výrobce

Cambriel s.r.o.
Vrchlabska 26
197 00 Prague – Kbely
 

Složení

Tmavá čokoláda80 %
Kakaová hmota
Cukr
Kakaové máslo
Sušené plnotučné mléko
E322 - Lecitiny
Přírodní vanilkové aroma
Sušené kousky malin a třešní

Alergeny

Sójové boby
Mléko
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.