TRESemmé

TRESemmé Kondicionér s kokosovým olejem a aloe vera Botanique Nourish & Replenish

400 ml
144,90 Kč  199,90 Kč*
362,25 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

600+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Polsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Tresemmé Botanique kondicionér poskytuje vašim vlasům výživu pomocí přírodních ingrediencí. Inovativní složení obsahuje rostlinné výtažky z kokosového oleje a aloe vera. Vaše vlasy budou lesklé a provoněné krásnou vůní.

  • Bez silikonů a barviv.
  • Vyživuje vlasy od kořínků ke konečkům.
  • Ideální i pro vlnité a kudrnaté vlasy, které postrádají hydrataci. 

Produkty značky TRESemmé jsou inspirovány kadeřnickou praxí a testovány stylisty. Díky tomu vám pomáhají vytvářet vlastní účesy, zážitky a pocit jako ze salonu každý den.

Použití

Použijte šampon Tresemmé Botanique. Po opláchnutí šamponu jemně vytlačte vodu z vlasů a naneste dostatečné množství Tresemmé Botanique kondicionéru od středu délky vlasů ke konečkům. Kondicionér nechte působit 2–3 minuty. Důkladně opláchněte. Pro ucelenou hydratační rutinu použijte Tresemmé Botanique sprej pro výživu a lesk vlasů.

O výrobci

Holandsko-britská společnost Unilever je dodavatelem výrobků pro osobní péči a péči o domácnost, potravin a nápojů. Výrobky dodává do 190 zemí světa. Pod Unilever patří například značky Hellmann’s, Knorr, Magnum, Algida, Lipton, Knorr, Rexona nebo Dove.

Skladování

Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce

UNILEVER ČR, spol. s r.o.
Voctářova 2497/18
180 00 Praha 8
Česká republika

"Aqua (water),Cetearyl
alcohol,Stearamidopropyl dimethylamine,Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice powder,Behentrimonium chloride,Cocos nucifra (coconut) fruit extract,Cocos nucifera (coconut) oil,Dipropylene glycol,Disodium EDTA,Glycerin,Lactic acid,Magnesium chloride,Magnesium nitrate,Methylchloroisothiazolinone,Methylisothiazolinone,Parfum (fragrance),Pentylene glycol,Propylene glycol,Sine adipe lac (nonfat dry milk),Sodium chloride,Coumarin,Linalool"