Swiss

Koňský balzám SWISS hřejivý 500 + 50 ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
399,90 Kč 399,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků má v Oblíbených

Koňský balzám SWISS hřejivý je unikátní krém poskytující rychlou a dlouhodobou úlevu ztuhlým kloubům, unaveným svalům a namoženým zádům. Originální receptura obsahuje extrakty z 30 bylin a účinných látek. Výjimečné je využití tradičních léčivých rostlin BOSWELLIE, OSTROPESTŘCE a CHMELE. Přípravek je vhodný především pro prohřátí svalů, šlach a kloubů při jejich ztuhlosti nebo před sportem či po fyzické zátěži. Výrazný hřejivý efekt balzámu zajišťují výtažky z chilli a rozmarýnu lékařského. Výborné lubrikační vlastnosti balzámu umožňují jeho použití pro příjemné a funkční masáže.

Aktivní složky: Boswellie, Ostropestřec, Chmel lékařský, Rozmarýn lékařský, Šalvěj lékařská, Extrakt z chilli, Světlík lékařský, Měsíček lékařský, Řebříček obecný, Přeslička rolní, Violka trojbarevná, Rozrazil lékařský, Pakaštan koňský, Sléz mazurský, Jitrocel kopinatý, Lípa, Levandule úzkolistá, Bez černý, Arnika obecná, Máta klasnatá, Sedmikráska chudobka, Hluchavka bílá, Smetánka lékařská, Mochna husí, Lnice květel, Exktrakt z plodů vinné révy, Bazalka, Eukalyptus, Kosodřevina, Tymián obecný.

Dávkování: Přiměřené množství (maximálně 2 krát denně na stejné místo) vmasírujte do kůže na postiženém místě. Přechodné zarudnutí kůže v místě aplikace je součástí účinku. Účinek obvykle přetrvává několik hodin.

Výrobce: Simply You Pharmaceuticals

EAN: 8594059731494