Knedlíky Láznička

Láznička Bramborový knedlík s olomouckými tvarůžky

300 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 8 DNŮ

Od českého farmáře
99,90 Kč 333,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků má v Oblíbených

Kategorie:
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Zákazníci Rohlik milují!

Důkazem je více než 22 tisíc hodnocení v Googlu s průměrnou hodnotou 4,9 hvězdičky. Nakupujte u nás a zamilujte se také.

Olomoucký bramborový knedlík Láznička vyrobený s láskou.

Základem jsou kvalitní suroviny - minimálně 60 % brambor, čerstvě umletá mouka dovážená přímo ze mlýna a další kvalitní suroviny. Olomoucký bramborový knedlík - to je knedlík pro fajnšmekry. Svojí chutí a vůní zaujme všechny milovníky zvěřiny a knedlíků z bramborového těsta. 

Jak se vyrábí?

Kouzlo domácí chuti knedlíků Láznička je zaručeno kombinací několika faktorů. Kromě kvalitních surovin je důležité ruční zpracování knedlíků. Aby byl výsledný produkt nadýchaný a kyprý, je nutné zvládnout sice jednoduchý, ale důležitý grif práce s těstem. A ten zatím nezvládne žádný stroj. Knedlíky kynou po přesně stanovenou dobu při dané teplotě a vlhkosti. Roky společnost testovala a zdokonalovala zdánlivě jednoduché postupy výroby. 

Použití

Doporučujeme jako přílohu ke zvěřinovým gulášům a pikantním hovězím gulášům. TIP: Zkuste recept na Pivovarský bůček s bramborovým knedlíkem. 

Maso si nasolíme, opepříme a nakrájíme na menší kostky. V hrnci rozškvaříme pokrájenou slaninu, přidáme sádlo, pak kousky masa a zprudka opékáme. Do základu poté dáme cibuli, restujeme asi deset minut, přidáme protlak, posekaný česnek, koření a podlijeme pivem a vývarem. Dusíme do měkka. Na závěr zahustíme strouhankou tak, aby vznikla nepříliš hustá šťáva. Podáváme s bramborovým knedlíkem, který vaříme dvacet minut v osolené vroucí vodě.

O výrobci 

Společnost Knedlíky Láznička se pravidelně stává vítězem v různých soutěžích a testech. Cílem společnosti je vyvrácení mýtů, že doma vyrobený knedlík je lepší než ten koupený. Tajemství výrobků značky Láznička spočívá v kvalitních surovinách, které jsou míchány v poměru, který dodržovaly naše babičky při přípravě nedělního oběda. V knedlících nenajdete žádné konzervanty ani potravinářská barviva. 

Skladování

Skladujte při teplotě do 10 °C.

Výrobce

Knedlíky Láznička
Jakobiho 327,
Praha 10, Petrovice
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 8 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Brambory
Olomoucké tvarůžky
Pšeničná mouka
Pšeničná krupice
Voda
Vejce
Sůl

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.