

Láznička Bramborový knedlík s olomouckými tvarůžky
300 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Olomoucký bramborový knedlík Láznička vyrobený s láskou.
Základem jsou kvalitní suroviny - minimálně 60 % brambor, čerstvě umletá mouka dovážená přímo ze mlýna a další kvalitní suroviny. Olomoucký bramborový knedlík - to je knedlík pro fajnšmekry. Svojí chutí a vůní zaujme všechny milovníky zvěřiny a knedlíků z bramborového těsta.
Jak se vyrábí?
Kouzlo domácí chuti knedlíků Láznička je zaručeno kombinací několika faktorů. Kromě kvalitních surovin je důležité ruční zpracování knedlíků. Aby byl výsledný produkt nadýchaný a kyprý, je nutné zvládnout sice jednoduchý, ale důležitý grif práce s těstem. A ten zatím nezvládne žádný stroj. Knedlíky kynou po přesně stanovenou dobu při dané teplotě a vlhkosti. Roky společnost testovala a zdokonalovala zdánlivě jednoduché postupy výroby.
Použití
Doporučujeme jako přílohu ke zvěřinovým gulášům a pikantním hovězím gulášům. TIP: Zkuste recept na Pivovarský bůček s bramborovým knedlíkem.
Maso si nasolíme, opepříme a nakrájíme na menší kostky. V hrnci rozškvaříme pokrájenou slaninu, přidáme sádlo, pak kousky masa a zprudka opékáme. Do základu poté dáme cibuli, restujeme asi deset minut, přidáme protlak, posekaný česnek, koření a podlijeme pivem a vývarem. Dusíme do měkka. Na závěr zahustíme strouhankou tak, aby vznikla nepříliš hustá šťáva. Podáváme s bramborovým knedlíkem, který vaříme dvacet minut v osolené vroucí vodě.
O výrobci
Společnost Knedlíky Láznička se pravidelně stává vítězem v různých soutěžích a testech. Cílem společnosti je vyvrácení mýtů, že doma vyrobený knedlík je lepší než ten koupený. Tajemství výrobků značky Láznička spočívá v kvalitních surovinách, které jsou míchány v poměru, který dodržovaly naše babičky při přípravě nedělního oběda. V knedlících nenajdete žádné konzervanty ani potravinářská barviva.
Skladování
Skladujte při teplotě do 10 °C.
Výrobce
Knedlíky Láznička
Jakobiho 327,
Praha 10, Petrovice
Česká republika