Livsane

LIVSANE Teploměr pro víceúčelové měření 1ks

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
129,90 Kč 129,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

900+ zákazníků má v Oblíbených

Zdravotnický prostředek. Teploměr pro víceúčelové měření je kontaktní teploměr s rychlým odečítáním teploty, který umožňuje měření bazální teploty lidského těla v podpaží, konečníku a v ústní dutině: 1. Měření v podpaží: Naměřená teplota je o 0.5 – 1.5 °C nižší než teplota v konečníku. Teploměr pro víceúčelové měření ji změří za 26 – 29 sekund. 2. Měření v konečníku: Je-li špička teploměru zavedena do konečníku do hloubky 1 – 2 centimetrů, správná bazální tělesná teplota je změřena za 9 – 10 sekund. 3. Měření v ústní dutině: Naměřená teplota je o 0.3 – 0.8 °C nižší než teplota v konečníku. Teploměr pro víceúčelové měření ji změří za 15 – 17 sekund. Benefity: Ohebná špička teploměru. LCD displej, voděodolný, bezrtuťový. Se zvukovou signalizací. Přepínání mezi jednotkami °C a °F. Balení obsahuje baterie a ochranné pouzdro. Vhodný pro rychlé měření tělesné teploty v podpaží, konečníku i v ústech. Balení obsahuje 1 teploměr.


Dávkování: Před použitím senzor vždy nejprve dezinfikujte. Zapněte stiskem tlačítka ON/OFF vedle displeje; zazní krátké pípnutí, které ukazuje, že teploměr je funkční. Současně teploměr provede samokontrolní test, během kterého se na LCD displeji objeví všechny digitální symboly. Teploměr je připraven k měření, když se zobrazí písmena „Lo“ a blikající „°C“ nebo „°F“. Jakmile je dosaženo konstantní teploty, zazní čtyřikrát pípnutí a symbol „°C“ nebo „°F“ přestane blikat. Na LCD displeji se zobrazí nejvyšší naměřená teplota. Po dokončení měření vypněte teploměr stisknutím tlačítka ON/OFF. Po zobrazení teploty se teploměr automaticky vypne po 10 minutách.

Kontraindikace: Pozorně si přečtěte příbalovou informaci zdravotnického prostředku. Určený účel použití je uvedený v popisu zdravotnického prostředku.

Výrobce: PXG Pharma GmbH, Mannheim

EAN: 4059793000885, 4062981004459