- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Fodue, sýrový pokrm vyrobený z několika švýcarských sýrů alpského původu.
Kdo by neznal sýrové fondue? Fondue (z francouzského fondue – tavená, vyslovováno jako fondü s německým ü) je původně pokrm ze sýra roztaveného nad ohněm, pocházející ze Savojska a francouzské části Švýcarska. Dokonalý zimní pokrm si můžete připravit jednoduše doma.
Skutečný kus Švýcarska, založený na tradici, která sahá až do 17. století.
Použití
Obsah sáčku vylijte buď do misky vhodné do mikrovlnné trouby, nebo do pánvičky. V mikrovlnné troubě nebo na pánvi zahřívejte, dokud není Fondue krémové, a ihned podávejte.
Tuto švýcarskou specialitu si nejlépe vychutnáte s čerstvým pečivem, sklenkou vína a hlavně přáteli.
O výrobci
Švýcarská rodinná mlékárna Lustenberger se věnuje umění výroby švýcarských sýrů již přes 150 let. Sýry nechává zrát tradičním způsobem ve sklepích u švýcarského jezera Hünenberg. Za své alpské speciality pravidelně vyhrává medaile na těch nejprestižnějších sýrových soutěžích po celém světě.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 2–7 °C.
Výrobce
Lustenberger &a Dürst SA
P.O. Box 365
CH-6330 Cham
Švýcarsko