Yoggies

Yoggies Omáčka Kuřecí s batáty – pro psy

200 ml
63,20 Kč 316,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Monoproteinová omáčka pro psy s kvalitním kuřecím masem, batáty a zeleninou se skvěle hodí jako doplněk potravy, příloha i součást diet pro psy s onemocněním jater, ledvin, různými alergiemi.

Pro obézní psy, může být skvělou součástí diety v kombinaci s granulemi BARF Plus. U psů trpících nechutenstvím například po operacích jsou omáčky Yoggies používány k "ozvláštnění" krmné dávky.

Díky batátům a vařené mrkvi má tato masová omáčka vynikající, nasládlou chuť i vůni. Váš pes ji bude milovat.

Omáčky Yoggies jsou vyvíjeny jako bezlepkové, monoproteinové (z jednoho druhu masa), s nízkým obsahem živočišných proteinů i tuků (aby splňovaly požadavky i jako dietní potrava) a především chutné, voňavé a skvěle stravitelné bez jakékoliv chemie.

Použití

Omáčky pro psy podávejte dle potřeby, ale pouze k ozvláštnění a zatraktivnění krmné dávky. Omáčky nemají nahrazovat běžnou krmnou dávky kompletního a vyváženého krmiva.

Nezapomínejte, že každý pes musí mít vždy k dispozici dostatečné množství čerstvé vody.

O výrobci

Společnost Yoggies s.r.o. vznikla ze silné vize motivované touhou poskytnout čtyřnohým mazlíčkům opravdu kvalitní stravu. Příběh společnosti začíná špatným zdravotním stavem psa Roxy, který se po požití jedu potýkal s vážnými problémy. Majitel psa i samotné společnosti, Jiří Švihálek, vzal skutečnost do svých rukou a s porozuměním fungování zažívacího traktu psa jsem postupně vyvinul psí jogurty nebo granule lisované za studena.

Dnes je firemním závazkem navrátit psům původní potravu s původní chutí a vůní, bez chemie a obilí. Jsou přesvědčeni, že psi si zaslouží naši lásku, ale také vyváženou a zdravou stravu. Nejen jejich slogan "Zdraví začíná v misce®" vede k odhodlání vytvářet výživově bohaté granule, které jsou zárukou spokojenosti našich psích přátel.

Skladování

Nevystavujte slunečním paprsků.. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

Yoggies s.r.o.
Třinecká 674
273 56  Buštěhrad 
Česká republika

Monoproteinová Yoggies omáčka pro psy je připravena z kvalitního kuřecího masa v potravinářské kvalitě, sladkých brambor (batáty), kořenové zeleniny, silného vývaru z masa a kostí a bylinek pro psy.

 

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota: 301 kJ/72 kcal
Tuky: 0,97
Bílkoviny: 3,33
Vláknina: 0,10

Nutriční hodnoty na 100 ml

Energetická hodnota301 kJ/72 kCal
Tuky0.97 g
z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Bílkoviny3.33 g
Sůl g
Vláknina0.1 g