Bronchipret

BRONCHIPRET TYMIÁN A PRVOSENKA Potahovaná tableta 20

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
189,90 Kč 189,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

Bronchipret tymián a prvosenka je rostlinný léčivý přípravek k léčbě akutní a chronické bronchitidy (zánět průdušek) spojené s vlhkým kašlem a se zvýšenou tvorbou hlenu u dospělých a dospívajících od 12 let. Charakteristickými příznaky zánětu průdušek jsou vlhký kašel, potíže při vykašlávání hlenu a bolest na hrudi při kašli. Bez porady s lékařem se přípravek užívá u akutního zánětu průdušek. U chronického zánětu průdušek přípravek užívejte pouze na doporučení lékaře. Pokud se do 7 dnů nebudete cítit lépe nebo pokud se Vám přitíží, musíte se poradit s lékařem.

Léčivými látkami jsou Thymi extractum siccum (suchý tymiánový extrakt) a Primulae extractum siccum (suchý prvosenkový extrakt) - 1 potahovaná tableta obsahuje: Thymi extractum siccum (6,0 - 10,0:1 vyluhováno ethanolem 70% (V/V) 160,0 mg - Primulae extractum siccum (6,0 - 7,0:1), vyluhováno ethanolem 47,4% (V/V) 60,0 mg - Pomocnými látkami jsou monohydrát laktózy, usušená tekutá glukóza, koloidní bezvodý oxid křemičitý, mikrokrystalická celulóza, dimetikon, magnesium-stearát, hypromelóza, aroma máty peprné, povidon, krospovidon, polyakrylátová disperse 30%, propylenglykol, mastek, sodná sůl sacharinu. Barviva: riboflavin (E101), chlorofyl (E141), oxid titaničitý (E171).

Dávkování: Dospělí a dospívající starší 12 let: užijte 1 potahovanou tabletu 3 krát denně. Tablety se mají užívat nerozkousané před jídlem s dostatkem tekutiny (nejlépe sklenicí vody).

Kontraindikace: Bronchipret tymián a prvosenka není určen dětem do 12 let vzhledem k nedostatku uspokojivých údajů. Pokud jste těhotná nebo kojíte, domníváte se, že můžete být těhotná nebo plánujete otěhotnět, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete tento přípravek užívat. Pozorně čtěte příbalovou informaci.

Výrobce: Bionorica SE

EAN: 4029799130695

SUKL kód: 58921

Farmakoterapeutická skupina: Fytofarmaka a živočišné produkty (česká ATC skupina)

Charakteristika: Registrovaný léčivý přípravek